۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
09:35
کد خبر : 8516711
۱۷:۴۷

۱۳۹۴/۰۲/۱۶

برنامه های جمعیت هلال احمر آذربایجان شرقی اعلام شد

خبرگزاری بسیج: مدیرعامل جمعیت هلال احمر آذربایجان شرقی در جمع خبرنگاران با گرامیداشت فرا رسیدن هفته هلال احمر گفت: امسال نیز جمعیت هلال احمر استان برنامه های مختلفی برای گرامیداشت این هفته و با ارتقا سطح آگاهی های عمومی از مخاطرات و حوادث با کمک دیگر دستگاه های دخیل در امر امدادرسان در نظر گرفته که در طول این هفته برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج در آذربایجان شرقی، عزیز نوری شرکت در نماز جمعه و سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه و دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و استاندار و ائمه جمعه و فرمانداران و برپایی چادرهای سلامت در مصلاهای استان را از برنامه های این جمعیت در این هفته عنوان کرد.

وی افزود: خانواده بزرگ هلال احمر همزمان با روز جهانی صلیب سرخ و هلال احمر در سراسر استان اقدام به کوهپیمایی خواهند کرد که در تبریز نیز با کمک سازمان توسعه عون بن علی شهرداری کلان شهرتبریز مراسم بزرگ کوهپیمایی به مناسبت این روز در ارتفاعات عون بن علی تبریز با شرکت جمع زیادی از مردم تبریز و خانواده بزرگ هلال احمر برگزار خواهد شد.

نوری ادامه داد: در این هفته داوطلبان و امدادگران و جوانان جمعیت هلال احمر و مر کز علمی کاربردی در سطح استان و در 10 نقطه از کلان شهر تبریز اقدام به برپایی چادر کرده و خدمات رایگان تست فشار و قند خون ارائه خواهند کرد.

مدیر عامل استان خاطر نشان کرد: ویزیت رایگان بیماران و تخفیف ویژه خدمات عمومی و تخصصی و توانبخشی و اعزام کاروان های سلامت و جهادی و پزشکان در قالب تیم های BHCUبه مناطق محروم و پشتیبانی درمانی و امدادی مسابقات اسب دوانی عشایر در کلیبر و برگزاری مانورهای امدادی و قدردانی از فعالان عرصه امداد ونجات و طرح نوروزی و دیدار با خانواده شهدای امدادگر از دیگر برنامه های جمعیت هلال احمر در طول هفته هلال احمر خواهد بود.

دکتر عزیز نوری مدیر عامل جمعیت هلال احمر آذربایجان شرقی در پایان از راه اندازی دبیرخانه منادیان سلامت در حوزه تروما و تصادفات جراحات جاده ای در آذربایجان شرقی خبر داد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید