۱۶ / شهريور / ۱۴۰۵ - 07 September 2026
09:24
کد خبر : 8516901
۱۶:۴۶

۱۳۹۴/۰۲/۱۷
مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه استان زنجان خبر داد

برگزاری همایش منطقه‌ای بسیج سازندگی استان‌ها در زنجان

مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه استان زنجان از برگزاری همایش منطقه‌ای بسیج سازندگی استان‌ها در زنجان خبر داد.

فرهاد امندی اظهار داشت: بسیج سازندگی در طول سال برنامه‌های مختلفی در حوزه محرومیت‌زدایی و اقتصاد مقاومتی برگزار می‌کند.

وی بر ضرورت فرهنگ‌سازی در زمینه اقتصاد مقاومتی در جامعه تاکید کرد و بیان داشت: بسیج سازندگی از همه ظرفیت‌ها برای استقلال کشور با استفاده از اقتصاد مقاومتی استفاده می‌کند.

مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه انصارالمهدی(عج) استان زنجان به برگزاری اردوهای جهادی بسیج سازندگی در نقاط مختلف استان اشاره کرد و افزود: اقدامات بسیج سازندگی در این حوزه برای افزایش امکانات و تجهیزات روستاییان است.

وی بر لزوم تامین امکانات رفاهی روستاییان استان زنجان تاکید کرد و یادآور شد: بسیج سازندگی با برگزاری برنامه‌های مختلف در این عرصه موفق بوده است.

امندی با اشاره به اینکه بسیج سازندگی برای ارتقای تولیدات روستاییان در حوزه‌‌های مختلف تلاش می‌کند، افزود: در این زمینه 3 هزار و 700 کلاس آموزشی با همکاری جهاد کشاورزی و فنی و حرفه‌ای در راستای افزایش تولیدات روستاها برگزار شده است.

وی ادامه داد: همچنین با همت بسیج سازندگی و همکاری مردم منطقه 22 استخر پرورش ماهی در سطح شهرستان ماهنشان راه‌اندازی شده است.

مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه انصارالمهدی(عج) استان زنجان از برگزاری همایش منطقه‌ای بسیج سازندگی استان‌ها همزمان با هفته بسیج سازندگی در زنجان خبر داد و بیان داشت: این همایش با حضور مسئول سازمان بسیج سازندگی کشور برگزار می‌شود.

مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه انصارالمهدی(عج) استان زنجان زمان برگزاری این همایش را روزهای شنبه 19 و یکشنبه 20 اردیبهشت‌ماه جاری اعلام کرد و افزود: این همایش با حضور استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، کردستان، همدان، زنجان برگزار می‌شود.



گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید