به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از رضوانشهر، حجت الاسلام و المسلمین بخشش در حاشیه راهپیمایی مردم رضوانشهر در حمایت ار مردم بی دفاع یمن اظهار کرد: این روزها شاهد جنایات ددمنشانه آل سعود بر ضد مردم مظلوم یمن هستیم.
وی با طرح این سوال که آیا نتیجه این جنگ به نفع آل سعود رقم خواهد خورد یا خیر تصریح کرد: در تاریخ ثابت شده است و سنت الهی بر همین مبنا بوده است که آه مظلوم از ظالم ستانده خواهد شد و به تعبیر مقام معظم رهبری پوزه آل سعود به خاک مالیده خواهد شد.
مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه رضوانشهر به تاریخ جنایات آل سعود در منطقه اشاره کرد و افزود: از زمانیکه آل نحس سعود بر سرزمین عربستان مسلط شد سیاست های این خاندان بر مبنای جنایت، آدمکشی و آشوب در منطقه بوده است.
وی ادامه داد: این روزها صدای پای عربستان نه تنها در یمن، بلکه در سوریه، عراق و سایر منطقه شنیده می شود که این رژیم قصد سیطره نظامی بر منطقه را دارد.
حجت الاسلام بخشش با اشاره به مساله غزه تصریح کرد: در طی مقاومت های جانانه ای که حماس و مردم قهرمان غزه در مقابل صهیونیست ها داشتند این عربستان بوده که شرط آتش بس را خلع سلاح حماس می دانست که این خود خیانت بزرگی محسوب می گردید.
وی در پایان با ابراز تاسف از برخی مسئولین کشور که در قبال فاجعه انسانی در یمن محافظه کارانه عمل می نمایند اظهار نمود: اخیراً چندین بار مقام معظم رهبری با صراحت تمام جنایات وحشیانه آل سعود را محکوم نمود ولی می بینیم برخی مسئولین کشور به برخی مسئولین عربستانی پیام تبریک می فرستند که این خود اقدام ناظریفی است و باید آنها نیز مانند مقام معظم رهبری موضع شفافی در این زمینه داشته باشند.
به گزارش بسیج؛ همزمان با سراسر کشور مردم شهیدپرور و همیشه در صحنه رضوانشهر اعم از روحانیون، مسئولین، شیعه و سنی و کوچک و بزرگ پس از اقامه نماز جمعه به خیابان ها آمدند و با شعارهای "مرگ بر آل سعود خائن مرگ بر آمریکا"، "مرگ بر اسرائیل و مرگ بر سه قاتل کودکان"، "آل سعود، اسرائیل و آمریکای بی وجدان" جنایات وحشیانه آل سعود بر ضد یمن را محکوم نمودند.
گفتنی است؛ در پایان راهپیمایی قطعنامه ای در محکومیت جنایات وحشیانه آل سعود و حمایت از مردم مظلوم یمن قرائت شد و حاضرین با شعار الله اکبر خامنه ای رهبر حمایت نمودند.