۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
14:04
کد خبر : 8518036
۱۱:۳۹

۱۳۹۴/۰۲/۲۱
اسماعیل کوثری در گفتگو با بسیج:

ائتلاف اصولگرایان معتدل و اصلاح طلبان در حد یک تئوری است

نماینده مردم تهران در خانه ملت در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری بسیج در خصوص مطرح شدن مساله ائتلاف انتخاباتی اصولگرایان معتدل با طیف هایی از جریان اصلاحات گفت: به نظرم طرح این موضوع از سوی اصلاح طلبان به این معناست که آنها خوب می دانند که به تنهایی نمی توانند کاری را از پیش ببرند که مورد قبول مردم باشد.

کوثری با اشاره اینکه موضوع ائتلاف انتخاباتی اصلاح طلبان و اصولگرایان در حد یک تئوری صرف و حرف است و بعید از فراتر از حرف برود ادامه داد: به نظرم اصلاح طلبان با این مباحث سعی دارند تا کاستی های خود را پوشش دهند.

وی با اشاره به تجربه اصولگرایان در انتخابات مجلس نهم نیز گفت: در آن شرایط اصولگرایان دو لیست دادند تا مردم بتوانند انتخاب بهتر و گسترده تری داشته باشند اما در شرایط فعلی انتظار این است که اصولگرایان با همه توان به به دنبال وحدت حداکثری باشند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید