۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
09:33
کد خبر : 8519921
۲۳:۵۵

۱۳۹۴/۰۲/۲۸

نخستین نمایشگاه توانمندی و کارآفرینی معلولان در دانشگاه تبريز افتتاح شد

خبرگزاری بسیج: نمایشگاه توانمندی اشتغال و کارآفرینی معلولان امروز در تالار شهید آوینی دانشگاه تبریز گشایش یافت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج در آذربایجان شرقی، مدیرکل بهزیستی استان هدف از برگزاری  اين نمایشگاه را معرفی آثار، صنایع دستی، تولیدات و توانمندی معلولان به  اقشار جامعه بیان كرد.

 ارشدزاده گفت: در این نمایشگاه 12غرفه از آثار معلولان استان به نمایش گذاشته شده است تا مردم با مشاهده این آثار و تولیدات، نسبت به توانایی های معلولان باور داشته باشند.
وی با بیان اینکه برای اشتغال معلولان روش های مختلفی اعم از تسهیلات وام خوداشتغالی، وام کارفرمایی، پرداخت حق بیمه سهم کارفرما و سه درصد استخدام معلولان در دستگاه های اجرایی و دولتی و طرح اشتغال زایی از جمله طرح دانش کار وجود دارد، افزود: می توان از این طریق معلولان را بيش از پيش حمایت کرد.
وي ادامه داد:  حدود 2/4درصد جمعیت که 16هزار نفر در استان دارای معلولیت هستند و از این تعداد هم  30درصد توانایی اشتغال دارند.
به گفته وی با توجه به اینکه در بيشتر  کشورها و حتی در کشورمان در تهران با مشخص کردن قیمت تمام شده برای فروش تولیدات معلولان  مكاني دايمي وجود دارد  در تبريز نيز  قرار شده است.
مديركل بهزيستی استان  اضافه كرد: این نمایشگاه از امروز تا پايان اردیبهشت در تالار شهید آوینی دانشگاه تبریز دایر است و در صورت امكان تمديد خواهد شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید