وی افزود: اعتقاد دارم اگر امروز دستگاه های ذیربط با این موضوع بخواهند از فرمایشات مقام معظم رهبری گزارشی ارائه دهند نمره مردودی خواهند گرفت.
قوه مجریه نمی خواهد با فساد مقابله کند
وی قوه مجریه را بستر این فسادها دانست و اعلام کرد: رانت خواری ها، رشوه خواری ها و بسیاری موضوعات دیگر در بستر قوه مجریه رخ می دهد و دولت می تواند با اصلاح ساختار نظام اداری، روابط اداری، وضع مقررات داخلی در ادارات، نظارت های بخشی و ... جلوی بسیاری از این اتفاقات را بگیرد و از رشد آن بکاهد اما متاسفانه این امر رخ نمی دهد.
حجت الاسلام ذالنور ادامه داد: علت عدم جلوگیری از این موضوعات در دولت ها این است که آنها دچار درگیری های مختلف از جمله جناج بندی شده اند، با نورچشمی ها برخورد نمی کنند و منافع جناحی را بر منافع ملی ترجیح می دهند و دچار مرض شده اند.
مشاورعالی نمایندگی ولیفقیه درسپاه پاسداران تاکید کرد: اینها عامل اصلی فساد اقتصادی و اداری است و اگر دولت بخواهد با برخورد کند به دلیل اینکه پای برخی به میان کشیده می شود و ممکن است به کسانی بربخورد برای مقله با فساد مقاومت می شود.
دولتها نگران قوت گرفتن قوه قضائیه هستند
وی در ادامه سخنان خود قوه قضائیه را پایه دیگر در برخورد با فساد اقتصادی و اداری عنوان کرد و با ابراز نارضایتی از عملکرد این دستگاه در این امر، گفت: متاسفانه در این دستگاه نیز برخورد درخور شان نیز دیده نیز رخ نمی دهد، دولت ها باید از این قوه حمایت کنند زیرا در هرجایی قوه قضائیه تقویت شود با فساد به خوبی مقابله می شود اما دولتها نگران این قوت هستند.
حجت الاسلام ذوالنور اظهار داشت: مقام معظم رهبری فرمودند فلسفه وجودی قوه قضائیه خروجی آن و عدالت است و اگر این امر رخ ندهد ناکارآمد خواهد بود.
مشاورعالی نمایندگی ولیفقیه درسپاه پاسداران گفت: قوه قضائیه باید با مفاسد برخورد جدی کند و از همه بضاعت خود برای این امر بهره بگیرد.
مجلس باید موثر از دو قوه دیگر باشد
وی دستگاه قانون گذار را نیز موثرتر از قوه قضائیه و قوه مجریه برشمرد و اعلام کرد: متاسفانه نمی تواند نگاه مثبت به دستگاه مقننه دراین موضوع داشت، ناکارآمدی در این عرضه دیده می شود زیرا برخی قوانین هنور رضا خانی است که با سیستم اسلامی منافات دارد.
وی افزود: متاسفانه مجلس آنطور که بیاد به وضع قوانین جدید و پالایش قوانین گذشته نپرداخته و در حدف قوانین مشکل ساز بسیار محدود کار شده است.
حجت الاسلام ذوالنوربا بیان اینکه مقام معظم رهبری در اقتصاد مقاومتی مجلس را موظف به حذف قوانین مزاحم کردند،تاکید کرد: اگر بخواهیم گزارش کار ارائه دهیم جواب مثبتی در این خصوص نخواهم داشت.
مشاورعالی نمایندگی ولیفقیه درسپاه پاسداران ادامه داد: مجلس از ابزار تحقیق و تفحص به درستی استفاده نمی کند و گاهی اوقات معامله گری رخ داده و گاهی نیز منافع ملی فدای منافع محلی می شود که این امر در اجرای قانون تاثیر گذار است.
ذوالنور همچنین گفت: در قوانین،اجرای آن و نظارت بر اجرا دچار مشکل هستیم و تاکید می شود در ابتدا باید مجلس فعال تر باشد و تا زمانیکه هر سه قوه یاد شده با عزمی جزم برای مقابله با فساد ورود نکنند مشکلی حل نخواهد شد.
ضربه فساد به کشور به مراتب بیشتر از تحریم ها است
حجت الاسلام ذوالنور تصریح کرد: فساد اداری و اقتصادی به مراتب ضربه بیشتری نسبت به تحریم ها به کشور می زند، اگر تحریم ها شدت گیرد گامهای مردم ولایت مدار ایران اسلامی قوت می گیرد اما وقتی مردم بی عدالتی و فساد را در جامعه ببینند نسبت به نظام جمهوری اسلامی بد بین می شوند و خطر این موضوع بسیار بیشتر از خطرهای بیرونی است و می تواند پایه های نظام را از بین ببرد.
مشاورعالی نمایندگی ولیفقیه درسپاه پاسداران در پایان اعلام کرد: هیچ عذری برای مسئولانی که در این حوزه کوتاه می آیند پذیرفتنی نیست زیرا ما با شفافیت سخنان مقام معظم رهبری در خصوص فساد هزینه هایی را در قبال دسیسه های دشمنانمان متحمل می شویم اما با کوتاهی مسئولان به درمان مناسب نمی رسیم.