به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از قزوین، مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین به همراه مدیر و معاونین آموزش و پرورش منطقه آبیک با والدین شهید دانش آموز بهمن بیک زاده دیدار داشتند.
سالار قاسمی مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین در این دیدار اظهار کرد: دیدار با خانواده معظم شهدا، ما را از روزمرگی نجات میدهد و برای ما راهگشا خواهد بود.
وی اضافه کرد: باید شهدا را چراغ و پرچم هدایت خود بدانیم و در مسیر آنها برای ارتقاء نظام اسلامی ایران تلاش کنیم.
شهدا چراغ و پرچم هدایت هستند
وی تصریح کرد: راه سعادتمندی، موفقیت و راه آسمانی شدن از مسیر شهدا می گذرد، این عزیزان اسوه و الگوی همه هستند، باید شهدا را چراغ و پرچم هدایت خود بدانیم.
در این دیداروالدین شهید، ضمن قدردانی از توجه مدیرکل و سایر مسئولین، به بیان خاطراتی در خصوص با این شهید والا مقام پرداختند.
در پایان نیز با اهداء لوح تقدیر توسط مدیرکل آموزش و پرورش استان از پدر و مادر شهید تجلیل شد.
گفتنی است، شهید دانش آموز بهمن بیک زاده بعد از 32 سال، شناسایی و در مزار شهدای آبیک به خاک سپرده شد.