به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج در آذربایجان شرقی، حافظی با اشاره به سخن رهبر فرزانه انقلاب که جامعه خیرین را پدیده ای مبارک خواندند، افزود: حرکت خیران حرکت خدایی است چراکه علاوه بر کشور، در خارج از آن نیز تاثیر فرهنگی دارد.
وی کار مدرسه سازی را سرمایه گذاری برای آینده کشور دانست و گفت: اگر امروز ایران با ابهت در برابر شش کشور می ایستد و افتخار می آفریند به برکت این سرمایه گذاری هاست.
حافظی با تاکید به اینکه تحریم هم تاثیری در این کار ارزشمند نداشته و نخواهد داشت، اظهار کرد: خیران چنان جلوتر از دولت گام برمی دارند که حتی تحریم ها نیز مانع مشارکت آن ها نشده و حرکت این افراد را کمرنگ نکرد.
رئیس مجمع خیران مدرسه ساز کشور همچنین با اشاره به آغاز کار این مجمع در 19سال گذشته با تعدادی انگشت شمار و در حرم ثامن الائمه(ع)، به ارائه گزارشی از کار مجمع خیران مدرسه ساز در سال گذشته و در داخل و خارج از کشور پرداخت.
هفدهمین جشنواره خیرین مدرسه ساز آذربایجان شرقی با حضور خیرین مدرسه ساز از سراسر کشور به منطقه ازاد ارس در دانشگاه پیام نور جلفا برگزار شد.