به گزارش خبرنگار خبرگزاري بسيج در آذربايجان شرقي، غفار ملکی با اشاره به اهمیت و جایگاه نماز در دين اسلام، جذب جوانان به سمت نماز و آموزش آن را مهم خواند و خاطرنشان كرد: آموزش فريضه امر به معروف و نهي از منكر نيز در مراکز بسیج تنها از راه اقامه نماز ممکن است.
وی در ارتباط با راهکارهای امر به معروف ونهی از منکر، تصريج كرد: آمران باید از خود و خانواده آغاز كرده و سپس به محله و خیابان برسند تا بتوانند تاثیر گذار باشند.
ملكي دعوت، اصلاح و ارشاد را از راهکارهای سه گانه اصلی برشمرد و اظهار داشت: با استفاده از این سه عنصر می توان معروفات را رایج و منکرات را از میان جامعه برداشت.
فرمانده ناحیه کلیبر نیز با تاکید بر ترویج و نهادینه کردن سبک زندگی اسلامی در سطح جامعه، هجمه فرهنگی از سوي ارتباطات اینترنتی و ماهواره را عامل اصلی منکرات و فساد اخلاقی و اجتماعی دانست.
حسین حاتمی ادامه داد: در راه پیاده کردن احکام الهی آمرین امربه معروف و نهی از منکر بايد تحمل كرده و در برابر مشكلات و سختي ها صبور باشند.
به همت ستاد امر به معروف كليبر، کارگاه آموزشی امربه معروف ونهی از منکر حوزه ها، پایگاه ها، مساجد و محلات ناحیه در سالن اجتماعات آموزش و پرورش اين شهرستان برگزار شد.