۰۶ / مرداد / ۱۴۰۴ - 28 July 2025
16:25
کد خبر : 8523002
۱۳:۵۰

۱۳۹۴/۰۳/۰۸
معاون پرستاری وزیر بهداشت:

خبر خوش برای پرستاران جویای کار

معاون پرستاری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از تشکیل موسسه‌ای برای استخدام پرستاران خبر داد و افزود: این موسسه در مرحله عقد قرارداد با دانشگاه‌های علوم پزشکی است و پس از آن طی 10 روز آینده آگهی و فراخوان جذب نیرو در همه رده‌های پرستاری منتشر می‌شود.
به گزارش خبرگزاری بسیج، دکتر محمد میرزابیگی امروز در حاشیه دومین همایش مرجعیت علمی در دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج) در جمع خبرنگاران اظهار داشت: موسسه ای که از چندی پیش قول آن را داده بودیم که در زیرمجموعه هیئت امنای ارزی وزارت بهداشت برای استخدام کادر پرستاری تشکیل می شود، تشکیل شد و از این پس به صورت متمرکز کار جذب پرستار را برای تمام دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور انجام می دهد.

وی با اشاره به کمبود 200 هزار پرستار در کشور افزود: اگر به فرض محال دولت مجوز استخدام 20 هزار نفر را هم صادر کند، افاقه نمی کند.
معاون پرستاری  وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: برای جبران این کمبود، قرار بود حدود 16 هزار نفر پرستار سال گذشته به صورت شرکتی در مراکز بهداشتی- درمانی وزارت بهداشت جذب شوند و به علت این‌که در گذشته شرکت‌ها حقوق پرستاران را به درستی رعایت نمی‌کردند، از آن استقبال نشد. 

میرزابیگی اضافه کرد: این موسسه اکنون تشکیل شده و در مرحله عقد قرارداد با دانشگاه‌های علوم پزشکی است و پس از آن طی 10 روز آینده آگهی و فراخوان جذب نیرو در همه رده‌های پرستاری اعم از کارشناس پرستاری و سطوح بالاتر مانند کارشناس ارشد و پایین تر مانند کاردان و بهیار را منتشر می‌کند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید