۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
04:31
کد خبر : 8524527
۲۳:۴۲

۱۳۹۴/۰۳/۱۳

300 نفر از جلفا به حرم امام امت اعزام شدند

خبرگزاری بسیج: به مناسبت فرارسیدن سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) 300 از مردم جلفا به مرقد امام خمینی(ره) اعزام شدند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج در آذربایجان شرقی، فرمانده سپاه جلفا در آیین بدرقه زائران حرم امام راحل در مصلی وحدت هادیشهر با بیان اینکه در هر نقطه از این جهان نامی از انقلاب اسلامی ایران مشاهده می کنیم با نام امام خمینی عجین شده است گفت: بنا به فرمایش مقام معظم رهبری؛ «انقلاب اسلامی ایران بی نام خمینی در هیچ جای دنیا شناخته شده نیست».

احمد تقی پور افزود: همه دشمنان این انقلاب بدانند که ملت همیشه در صحنه ولایی ایران اسلامی هرگز راه شهدا و امام امت را فراموش نکرده و همواره راه آن عزیز سفر کرده را با همه توان و قدرت با رهنمودهای حکیمانه رهبر فرزانه انقلاب ادامه خواهند داد و با حضور پرشور خودشان در آیین سالگرد ارتحال امام امت باز هم مشت محکمی بردهان استکبار خواهند زد.

وی ادامه داد: جلفا امسال نیز همانند سال های گذشته، با اعزام 300 نفر از مردم به حرم معمار کبیر انقلاب با هدف میثاق با آرمان های رفیع امام راحل و تجدید عهد و پیمان با مقام عظمای ولایت در قالب کاروان میثاق با ولایت، تلاش دارد تا نقش کوچکی در خلق حماسه بزرگ سالروز رحلت جانسوز امام امت داشته باشد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید