۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
02:29
کد خبر : 8526747
۱۳:۴۸

۱۳۹۴/۰۳/۲۱
در پی ارتحال آیت‌الله امینیان

اجرای کنسرت‌های موسیقی و نمایش طنز در گیلان به تعویق افتاد

با توجه به درگذشت آیت‌الله امینیان و اعلام عزای عمومی در استان، تمام اجراهای موسیقی صحنه‌ای و نمایش‌های طنز در گیلان به تعویق افتاد.

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری بسیج از گیلان، روابط عمومی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد: ضمن تسلیت درگذشت عالم ربانی و دانشمند فرهیخته، حضرت آیت‌الله محمدعلی امینیان، نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه آستانه اشرفیه؛ با توجه به اعلام عزای عمومی از سوی استاندار محترم گیلان، تمام اجراهای موسیقی صحنه‌ای و نمایش‌های طنز امروز، 21 خرداد 94 لغو و در روزهای آینده اجرا خواهد شد.

همچنین به این مناسبت، اجرای موسیقی در سفره‌خانه‌های سنتی ممنوع اعلام شد.

شایان ذکر است، اجرای گروه موسیقی پایور به سرپرستی وحید تاج که قرار بود امروز در مجتمع فرهنگی و هنری خاتم‌الانبیاء(ص) رشت برگزار شود نیز به روز دیگری موکول شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید