۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
06:35
کد خبر : 8526826
۰۲:۰۶

۱۳۹۴/۰۳/۲۲
معاون هماهنگ کننده سپاه استان قم تاکید کرد؛

مردم تحقق اقتصاد مقاومتی از مسئولان مطالبه کنند

معاون هماهنگ کننده سپاه استان قم گفت: مردم باید صرفه‌جویی در انرژی، سرمایه‌گذاری در اشتغال و مطالبه‌گری اقتصاد مقاومتی از مسئولان را در دستور کار خود قرار دهند زیرا اقتصاد مقاومتی به عنوان حکمی به مسئولان ابلاغ شده است.

به گزارش خبرگزاری بسیج از قم، رضا فقیهی در حاشیه مانور اقتصاد مقاومتی پایگاه تخصصی نهضت صرفه‌جویی در سرمایه‌های ملی حوزه شهید قربانی در گفت‌وگو با خبرنگاران طی سخنانی با بیان اینکه نقش روحانیت در اقتصاد مقاومتی همانند نقش یک معلم در هدایت یک کلاس است اظهار کرد: در طول تاریخ اسلام بعد از ائمه اطهار(ع)، روحانیت با برپایی منبرها، مجالس خانگی و تبلیغ چهره به چهره توانستند فرهنگ دین مبین اسلام را به مردم انتقال دهند.

وی با تاکید بر اینکه روحانیت در عرصه‌های مختلف با حضور و هدایت مردم در مقابل هجمه‌های مختلف دشمن ایستاده است تصریح کرد: اکنون تحریم‌های اقتصادی که آخرین تیر و راهکار دشمن برای تضعیف نظام اسلامی است که به طرف ملت ایران شلیک شده و برای ضربه نخوردن نظام اسلامی باید اقشار مختلف جامعه اسلامی به ویژه روحانیت به موضوع اقتصاد مقاومتی توجه خاصی داشته باشند.

معاون هماهنگ ‌کننده سپاه استان قم با اشاره به رسالت روحانیت در تبیین آموزه‌های اسلامی افزود: مردم باید صرفه‌جویی در انرژی، سرمایه‌گذاری برای کار و اشتغال و مطالبه‌گری اقتصاد مقاومتی از مسئولان را در دستور کار خود قرار دهند زیرا اقتصاد مقاومتی به عنوان حکمی از سوی رهبر انقلاب اسلامی به مسئولان ابلاغ شده است که بندهای مختلفی دارد و مسئولان باید برای تحقق ارکان این طرح گام بردارند.

وی از فعالیت گروه‌های مختلفی قمی در زمینه تحقق ارکان اقتصاد مقاومتی یاد کرد و گفت: طلاب بسیجی پایگاه نهضت صرفه‌جویی در سرمایه‌های ملی حوزه شهید قربانی با روحیه‌ای جهادی به صحنه آمده تا با همدلی و همزبانی در راستای تبیین و اجرای اقتصاد مقاومتی در جامعه اسلامی گام بردارند.



گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید