۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
15:11
کد خبر : 8528674
۲۱:۱۶

۱۳۹۴/۰۳/۲۶

نخستين همایش بسیج اقشار میانه برگزار شد ‎

خبرگزاري بسيج: نخستين همایش سال 94 بسیج اقشار با امضا و قرائت بیانیه شش بندی با محوریت خطوط قرمز مذاکرات هسته ای و با حضور اقشار مختلف بسیج میانه در محل سالن اجتماعات هلال احمر اين شهرستان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري بسيج در آذربايجان شرقي، معاون راهبردی سپاه عاشورا در اين همايش با اشاره به روند مذاکرات جمهوری اسلامی ایران با کشورهای غربی و با بیان اینکه ابهت امریکا در مذاکرات هسته ای شکسته شد، اظهار داشت: ملت ایران در طول سالیان گذشته و پس از پیروزی انقلاب اسلامی ثابت کرده اند که در سایه تحریم ها به پیشرفت های روز افزونی دست یافته اند.

سید تقی طه با تاكيد به فرمايش رهبري كه هیچ گاه اجازه بازدید از مراکز نظامی را به بازرسین خارجی نخواهیم داد، افزود: هدف دشمنان از همه تحریم ها و اقدامات مداخله جویانه و گسترش ناامنی در منطقه، جلوگیری و کاهش سرعت پیشرفت جوانان این مرز و بوم در دستیابی به آخرین فناوري ها و علوم روز دنیا است.

وي هدف دلواپسان را پاسداری از عزت و استقلال ملی و همچنین بازنگری در اصل انقلاب و سخنان بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و رهبر فرزانه انقلاب عنوان و خاطرنشان کرد: ایران در مقابله با جنگ روانی و نرم دشمنان نظام قرار دارد که این مسئله بر لزوم آگاهی و بیداری ملت به خصوص نیروهای بسیج -که خود بزرگترین سرمایه این نظام و انقلاب هستند-، می افزاید.

معاون استاندار و فرماندار ويژه میانه نیز در این آئين با اشاره به توطئه هاي مستكبران جهاني، افزود: این کشورها با سر دادن شعارها و ادعاهای دروغین فقط در صدد تحمیل فشار هستند.

حمید شکری با بیان این موضوع که هر گونه امتیاز گرفتن از طرف مقابل در مذاکرات به نوعی پیروزی است، اظهار داشت: حفظ حقوق هسته ای یکی از مسائلی است که در بحث انتخابات ریاست جمهوری مطرح بود و دولت در حال حاضر در صدد دست یابی به اهداف تعیین شده و سیاست های کلی نظام و رهبری از طریق این مذاکرات است.

وي با اشاره به این موضوع که تیم مذاکره کننده خود به خطوط قرمز واقف و از آنها عبور نخواهد کرد، تاكيد داشت: به طور حتم تیم مذاکره کننده سیاست های کلی رهبري را چراغ راه خود قرار داده و به خطوط قرمز در مقابل طرف های مذاکره کننده پایبند خواهند بود.

معاون استاندار آذربایجان شرقی همچنین بر ضرورت رونق تولید و توسعه کشاورزی با بهره گیری از انرژی صلح آمیز هسته ایتاکید و نیروهای بسیج را به عنوان ظرفيت مهم و حیاتی در راه دست یابی به اهداف نظام و انقلاببرشمرد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید