۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
16:14
کد خبر : 8530769
۱۹:۰۹

۱۳۹۴/۰۴/۰۱
نامه بسیج دانشجویی ۸ دانشگاه بزرگ تهران به لاریجانی:

مجلس لغو یکباره تحریم‌ها و ممنوعیت بازرسی از مراکز نظامی را قانون کند

بسیج دانشجویی ۸ دانشگاه بزرگ تهران با صدور نامه‌ای خطاب به لاریجانی نوشت مراقب باشید در انجام وظیفه تاریخی خود کوتاهی نکنید.
 
به گزارش  خبرگزاری بسیج، بسیج دانشجویی 8 دانشگاه بزرگ تهران با صدور بیانیه‌ای خطاب به علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه زمان بیانیه و اعلام موضع گذشته است، خطوط قرمز را به قانون تصویب کنید، اعلام کردند: مراقب باشید در انجام وظیفه تاریخی خود کوتاهی نکنید، تاریخ نقش آفرینان این واقعه را همچون وقایع فتنه 88 و پذیرش قطعنامه 598 ثبت خواهد کرد.

در ابتدای این بیانیه آمده است: مسلما حضور بی‌نظیر مردم در مراسم تشییع پیکرهای شهدای غواص که با شهادت مظلومانه و دستان بسته خود نشان دادند مقاومت و پایداری بر آرمان‌ها، عزت و سربلندی فردای میهن اسلامی را رقم خواهد زد و سبب تعظیم تاریخ بر پایمردی دلاورمردان را خواهد شد، حماسه‌ای 9 دی گونه رقم زد که رهبر معظم انقلاب از آن به عنوان یکی از حوادث به یاد ماندنی انقلاب یاد کردند .

این دانشجویان خطاب به لاریجانی اعلام کردند: مقطع کنونی از مذاکرات هسته‌ای از حساسیت قابل توجهی برخوردار است و ملت شریف ایران انتظار دارد تا مجلس به وظیفه خود در پاسداری از آرمان‌های انقلاب و حفظ عزت و منافع ملی کشور عمل کند.

بسیج دانشجویی 8 دانشگاه بزرگ تهران تصریح کردند: اما پس از اتفاقات روز یکشنبه و اعمال تغییرات خارج از عرف در طرح «الزام دولت به حفظ دستاوردها و حقوق هسته‌ای ملت ایران» از سمت هیأت رئیسه بیم آن می‌رود که این قانون بدل به یک بیانیه‌ای بی‌فایده شود.

این دانشجویان بسیجی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری مبنی بر در جریان گذاشتن مردم از مذاکرات، اعلام کردند: حال در این خصوص چه جایگاهی والاتر از مجلسی که در نظام جمهوری اسلامی «در راس امور» و عصاره ملت است، برای این امر وجود دارد؟ این نگرانی وجود دارد که عده‌ای در مجلس بر خلاف سوگندی که بر حفظ حقوق ملت و پاسداری از دستاوردهای انقلاب یاد کرده‌اند از زیر بار مسئولیت تاریخی خود شانه خالی کنند و آن را قربانی ملاحظات و سیاسی کاری های خود کنند.

باید به نمایندگان ملت یادآور شد که دیگر زمان بیانیه دادن و اعلام موضع گذشته است و مجلس باید برای عدم عبور از خطوط قرمز مذاکرات هسته ای قانون تصویب نماید . هنگامی که رهبر معظم انقلاب صریحا اعلام می‌فرمایند بازرسی از اماکن نظامی و بازجویی از دانشمندان و نخبگان ممنوع است و از سوی دیگر مسئولین عالیرتبه کشور از جمله رییس جمهور اذعان می‌کند که لغو یکباره همه تحریم‌ها باید در روز توافق صورت پذیرد، دیگر چه جای ابهام و تعلل برای اقدام مجلس باقی می‌ماند.

در ادامه این بیانیه آمده است: کمترین انتظاری که از نمایندگان ملت می‌رود این است که به وظیفه روشن خود عمل کنند و لغو یکباره همه تحریم‌ها در روز توافق و عدم اجازه بازرسی از اماکن نظامی و باز جویی از دانشمندان و نخبگان که از خطوط قرمز مشخص و شفاف رهبری و مردم می باشد را تبدیل به قانون کنند تا میخ محکمی باشد بر ایستادگی در مقابل زیاده خواهی‌های طرف مقابل که در دشمنی آنها با این ملت و خوی استکباری آن ها تردیدی وجود ندارد .

بسیج دانشجویی 8 دانشگاه بزرگ تهران خطاب به لاریجانی اعلام کردند: در مقاطع حساس انقلاب اسلامی همچون پذیرش قطعنامه 598 و فتنه 88، نام نقش آفرینان آن وقایع و عملکرد آنان بر لوح تاریخ ثبت شد و موجبات قضاوت آیندگان را فراهم آورد. در برهه کنونی نیز که صف‌آرایی نظام کفر در مقابل جمهوری اسلامی تکمیل شده است و میدان، میدان پایمردی و پافشاری بر آرمان‌ها جهت اعتلای کشور در مقابل سازش با دشمنان و عقب نشینی است، کسانی که در انجام وظیفه تاریخی خود کوتاهی کنند، سرافکندگی ابدی را قرین نام خود خواهند ساخت از این رو امیدواریم جنابعالی در کسوت ریاست مجلس شورای اسلامی مجلس به خوبی عمل کنید تا در زمره چنین افرادی جای نگیرید.

در پایان این بیانیه آمده است: جریان دانشجویی روند مذاکرات و به ویژه اقدامات مجلس را به طور جدی مورد رصد قرار داده و مطالبات خود از نمایندگان مجلس را پیگیری می‌کند.

- بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر
- بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف
- بسیج دانشجویی دانشگاه تهران
- بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی
- بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق (ع)
- بسیج دانشجویی دانشگاه خواجه‌نصیر
- بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت
- بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی

انتهای پیام/

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید