به گزارش خبرگزاری بسیج، ابراهیم نکو، در تذکر شفاهی بااشاره به پخش برنامه ای از صدا و سیما تحت عنوان ماه عسل گفت: هر چند این برنامه برنامه مثبتی بوده و اثرات خوبی به همراه دارد، اما شک و شبهههایی در خصوص مشکلدار بودن حامی این برنامه وجود دارد که من تقاضا دارم هر چه سریعتر دستگاههای ذیصلاح ضمن بررسی موضوع صحت و سقم آن را مشخص و به اطلاع مردم برسانند.
وی تصریح کرد: این همه موسسه داشتیم که هیچ مشکلی نداشتند و می توانستند حامی برنامه ماه عسل باشند. حال باید مشخص شود چرا موسسه ای که درگیر حاشیه بوده به عنوان حامی این برنامه معرفی می شود، در صورتی که حامی برنامه های صدا و سیما موسسات مجاز باشند می توانند اثرات مثبت آنها را دو چندان کند.
نکو در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم هر چه سریعتر تکلیف موسسه مذکور مشخص شده تا مطالبه مردم در این باره جامه عمل پوشیده شود.