
وی افزود: اگر ما 500 حلقه فعال صالحین در شهرستان داشته باشیم این بدان معناست که 5 هزار خانواده حداقل در حوزه میدان درگیر هستند که اگر اینگونه شود چه اتفاقی در شهرستان می افتد و تاثیرگذاری بسیار مهمی خواهد داشت.
فرمانده سپاه شاهرود با تاکید بر توجیه سرگروه ها در سرکشی ها بیان کرد: حلقه های متربیان باید وظیفه نقش آفرینی خود را انجام دهند و ما در این زمینه خوب عمل نکرده ایم و از این شبکه استفاده مناسب را انجام نداده ایم.
وی با تاکید بر تلاش دشمنان در عرصه گروه گرایی تصریح کرد: عصر امروز، عصر گروه گرایی است و دشمن در شبکه های اجتماعی و فضای مجازی نفوذ و از این شبکه ها بهره برداری امنیتی،سیاسی و اجتماعی و فرهنگی می کنند.
دامغانی خاطرنشان کرد: ما در عرصه حقیقی شبکه اجتماعی صالحین داریم و در این حوزه انتظار نقش آفرینی و شیبکه ای عمل کردن را داریم و باید همت بیشتری داشت تا وضعیتی خوبی ایجاد شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به جبهه مقاومت و پیشرفت های خوبی که داشته اند گفت: اوضاع در عراق و سوریه و یمن خوب است و گروه های تروریستی رو به زوال هستند و انشالله پیروزی نهایی با اسلام و مسلمانان است.
فرمانده سپاه شاهرود با اشاره به اینکه رژیم آل سعود با این اعمال هیچ بویی از اسلام نبرده است عنوان کرد: در ماه مبارک رمضان حرمت روزه داران را حفظ نمی کنند و این بسیار باعث تاسف است و باید جامعه جهانی واکنش مناسبی به این جنایات نشان دهد.
وی تصریح کرد: حمایت از جبهه مقاومت باید تبدیل به فرهنگ و گفتمان در جامعه ما شود.
دامغانی تاکید کرد: احیا فرهنگ مقاومت و دفاع از مظلوم در برابر ظالم باید تقویت شود و در شهرستان این موضوع مورد تاکید قرار گیرد چرا که دین ما از ما می خواهد و علاوه بر آن خط دفاعی ما امروز در سوریه و لبنان و عراق است و باید این خط دفاعی تقویت و حمایت شود تا دشمن نتواند به مرزهای ما نزدیک شود.