۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
10:44
کد خبر : 8540169
۱۱:۵۵

۱۳۹۴/۰۴/۲۱
به همت حوزه حضرت معصومه (س)علی آباد کتول:

برگزاری طرح اردوهای ماه مبارک رمضان

در ایام ماه مبارک رمضان حوزه حضرت معصومه (س)، ضمن توجه به احیای شور و نشاط ایام روزه داری بسیجیان، طرح اردوهای ماه رمضان را اجرا می کند.

به گزارش خبرگزاری بسیج گلستان ؛این اردوها در ایام ماه رمضان و در وقت افطار، در مکان های مذهبی استان برگزار می شود که اهدافی را به دنبال دارد.

فرمانده حوزه حضرت معصومه (س) در رابطه با اهداف برگزاری این اردوها به خبرنگار بسیج گفت: نشاط معنوی در ماه مبارک رمضان یکی از اهداف اردوهای این ماه است و اینکه روزه گرفتن مانع فعالیت ها نیست بلکه باعث پرنشاط تر شدن بسیجیان و ارتباط بیشتر معنوی آنان می شود.

معصومه آقایی ضمن اشاره به فرمایش پیامبر که روزه داری در گرما جهاد است اضافه کرد: این اردوها در گرمای رمضان سبب بهره مندی از هوای آزاد وفضای سبز وهمچنین افزایش مقاومت جسمی و روحی خواهران می شود که نشانه روحیه جهادی خواهران است و به اهداف تعالی تابستان نزدیک می کند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید