۱۳ / مهر / ۱۴۰۵ - 05 October 2026
۰۲:۵۹
کد خبر : 8540300
۱۳:۴۶

۱۳۹۴/۰۴/۲۱
استاد حوزه علمیه قم:

بی‎حجابی به معنای فتح سرزمین‎های اسلامی است

یکی از سیاستمدار غربی می‎گوید« ما هر چادری که از یک سر مسلمان بر می‎داریم یک سنگر را در خاورمیانه فتح کرده‎ایم» و یعنی برداشتن حجاب به معنای فتح سرزمین‎های اسلامی است.

به گزارش خبرگزاری بسیج از گرگان، حجت السلام سید مرتضی میرکتولی در کارگاه آموزشی عفاف و حجاب که در سالن اجتماعات اداره کل تبلیغات اسلامی برگزار شد، اظهار کرد: مهمترین مسئله در مباحث عفاف و حجاب توجیه برادران و خواهران مسلمان نسبت به مسئله حجاب و نگاه به این فریض دینی بر اساس عقلانیت است.

استاد حوزه علمیه قم به تهاجم فرهنگی و گرایش به فرهنگ غربی اشاره کرد گفت: بی‎حجابی به معنای فتح سرزمین‎های اسلامی است.

وی تصریح کرد: خداوند ما انسان‎ها را به عنوان اشرف مخلوقات با کرامت آفریده است و ما انسان‎ها دارای شخصیت الهی و کرامت عالی انسانی هستیم.

استاد حوزه علمیه قم ادامه داد: خداوند دوست دارد زنان با شخصیت الهی خود وارد جامعه شود و بر اساس این شحصیت مورد احترام در جامعه قرار بگیرد.

میرکتولی بیان داشت: زن به خاطر جاذبه جنسی و تحریک نگاه مردان در جامعه نباید مورد توجه قرار بگیرد و زن باید با نگاه انسانی در جامعه مورد تکریم قرار بگیرد.

وی به تهاجم فرهنگی و گرایش به فرهنگ غربی اشاره کرد و بیان داشت: یکی از سیاستمدار غربی می‎گوید« ما هر چادری که از یک سر مسلمان بر می‎داریم یک سنگر را در خاورمیانه فتح کرده‎ایم» و یعنی برداشتن حجاب به معنای فتح سرزمین‎های اسلامی است.

این مفسر قرآن خاطرنشان کرد: غرب بدون حمله نظامی خود به خود و با جنگ نرم می‎تواند سیاست‎های خود را در شرق نهادینه کند.

میرکریمی به زنان مسلمان اروپایی اشاره کردو گفت: زن مسلمان اروپایی با حفظ حجاب خود حتی شغل خود را از دست می‎دهد تا کرامت خود را حفظ کند.

وی بادامه داد: در حالی که زن مسلمان اروپایی در راه حفظ حجاب جهاد می‎کند اما در کشور ما بانوانی که تحت تاثیر فرهنگ غربی قرار گرفتند به دنبال این هستند که از ابتذال غرب الگو بگیرد.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید