۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
09:29
کد خبر : 8542002
۱۰:۲۴

۱۳۹۴/۰۴/۲۴
معاون فرهنگی اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی:

حضور پررنگ تشکل‌های مردمی نقطه قوت نمایشگاه قرآن و عترت مشهد بود

معاون فرهنگی اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی گفت: یکی از مهم‌ترین نقاط قوت نمایشگاه امسال، حضور تشکل‌های مردمی در حوزه فعالیت‌های قرآنی بود.

به گزارش خبرگزاری بسیج، حجت‌الاسلام سعید آخوندی شامگاه سه‌شنبه در نشست نقد و بررسی دهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد در سالن اجتماعات هتل جم اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین نقاط قوت نمایشگاه امسال، حضور تشکل‌های مردمی در حوزه فعالیت‌های قرآنی بود که با افزایش این بخش در سال‌های آینده می‌توان کیفیت نمایشگاه را ارتقا بخشید.

وی خاطرنشان کرد: متاسفانه حضور کمرنگ مسئولان استانی نسبت به سال گذشته از جمله نقاط ضعف امسال نمایشگاه بود لذا تشکیل کمیته‌ای برای حضور مسئولان در نمایشگاه قرآن و عترت مشهد در سال‌های آینده الزامی است.

معاون فرهنگی اجتماعی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی بیان کرد: حضور مسئولان استانی و کشوری تنها در مراسم افتتاحیه پررنگ بود اما در طول برگزاری این نمایشگاه، از آنها خبری نبود که این امر را می‌توان به عنوان نبود ارزش این نمایشگاه از سوی آنها در نظر گرفت.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید