به گزارش خبرگزاری بسیج شهلامیرگلوبیات در مورد آخرین وضعیت لایحه کاهش ساعت کاری زنان گفت: این لایحه مدت زیادی است که در دستور کار مجلس قرار گرفته است.
وی ادامه داد: با توجه به فوریتهایی که پیش میآید مانند بررسی توافقنامه کشورمان و گروه 5+1 رسیدگی به این لوایح به تأخیر می افتد و همچنان این لایحه در نوبت بررسی در صحن مجلس قرار دارد.
پیش از این فاطمه آلیا عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفته بود: امیدوار هستیم این لایحه در خردادماه پس از چهار سال به نتیجه برسد.
وی گفت: یک ظرفیت در آیین نامه مجلس وجود دارد که ما از آن استفاده کردیم تا بتوانیم سریعتر لایحه کاهش ساعت کاری زنان شاغل دارای شرایط خاص را در صحن علنی مجلس بررسی کنیم.
آلیا ادامه داد: حدود 70 نفر از نمایندگان مجلس امضا جمع کردند که در دستور کار مجلس تغییراتی ایجاد شود و علاوه بر اینکه در اولویت قرار گرفته است تقاضای تغییر دستور دادیم و امیدواریم هفته آینده این لایحه مطرح شود.
این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس ادامه داد: بر اساس این لایحه بانوان شاغلی که شرایط خاصی دارند مانند داشتن فرزند معلول، فرزند زیر 6 سال و فرزندی که بیماری صعبالعلاج داشته باشد میتوانند ساعت کاری خود را از 44 ساعت به 36 ساعت کاهش دهند همچنین بر اساس این لایحه مردانی که دارای شرایط خاص هستند نیز میتوانند 6 ساعت در هفته ساعت کاری خود را کاهش دهند.