به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران جعفر احمدی در کارگروه اقتصادی شهرستان، اظهار داشت: امسال که مزین به سال همدلی و همزبانی دولت و ملت بوده، باید با ارائه تسهیلات فضا را برای رونق اقتصادی در جامعه و روستاها فراهم کنیم.
وی با اشاره به نقش مهم کشت گیاهان دارویی در منطقه, افزود: گیاهان دارویی ارزش اقتصادی فراوانی دارند که با کشت آن در مناطق روستایی میتوانیم برای جوانان این منطقه اشتغالزایی ایجاد کنیم.
احمدی با بیان اینکه با ارائه تسهیلات و ایجاد اشتغال از مهاجرت روستاییان به شهر کاسته میشود, تصریح کرد: از مزایای کشت گیاهان دارویی این بوده که با کمترین هزینه میتوان درآمد روستاییان را افزایش داد.
فرماندار نکا گفت: با دانشگاه علوم پزشکی و دانشگاه بقیه الله برای سرمایه گذاری تفاهم نامه ای منعقد شده و جهادکشاوزی عزم جدی و نظارت کافی برای بررسی وامها و کشت انواع گیاهان دارویی داشته باشد.
وی گفت: با ایجاد کارگروههای تعاونی روستایی, کشت این نوع گیاهان به صورت علمی صورت بگیرد.
فرماندار نکا با تاکید بر راه اندازی پایگاه متمرکز کشت داروهای گیاهی در منطقه، بیان داشت: با این اقدام علاوه بر نظارت کشت داروهای گیاهی در روستاهای شهرستان، بتوانیم شهرستانهای اطراف را نیز زیر پوشش قرار دهیم.
رئیس کمیته امداد شهرستان نکا نیز در این جلسه گفت: در منطقه هزار جریب نکا میتوان گیاهان فراوانی از جمله مریم گلی، گزنه، نعنا،گل همیشه بهار، بنفشه و گل گاو زبان پرورش داد.
ساداتی افزود: باید از طریق پایگاههای بسیج, نیروهای روستایی را مشخص کنیم.
وی گفت: در گذشته نگرانی ما بازار تولید بوده اما اکنون بستر برای کاشت، داشت و برداشت مناسب این محصولات آماده است.
ساداتی تاکید کرد: اراضی شیبدار روستاهای کچپ محله، زیارت کلای لایی و استخرپشت برای کشت گیاهان دارویی مناسب بوده و اقدامات مناسب در این زمینه انجام میشود.