۲۹ / اسفند / ۱۴۰۳ - 19 March 2025
00:13
کد خبر : 8545218
۰۹:۵۲

۱۳۹۴/۰۵/۰۴

محدودیت پلیس انگلیس برای فعالیت آزادانه مطبوعات

دبیر کل اتحادیه روزنامه نگاران اعلام کرده است که پلیس انگلیس نباید محدودیت های را برای فعالیت آزاد روزنامه نگاران ایجاد کند.

به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از راشا تودی، میشل استینا استریت خاطر نشان کرد که افرادی که گزارش اسنودن را منتشر کرده اند مجرم نیستند و نباید به عنوان تهدید کننده امنیت ملی در نظر گرفته شوند.

بعد از دوسال از افشاگری ادوراد اسنودن روزنامه نگارانی که این اسناد را منتشر کردند هنوز در معرض تحقیق قرار داشته و در مورد اینکه دادگاهی شوند یا خیر مورد بازجویی قرار می گیرند.

پلیس متروپل بریتانیا اعلام کرده است که هنوز در حال تحقیق در مورد روزنامه نگارانی است که اسناد درز شده توسط اسنودن را منتشر کرده اند.

در سال 2013 یک مقام ارشد پلیس انگلستان در تحقیقات پارلمان این کشور اعلام کرد که در حال تحقیق است که آیا رونامه نگاران بایستی در مورد منتشر کردن گزارش اسنودن بایستی دادگاهی بشوند یا خیر؟

استینا استریت تاکید می کند: که این باعث تاسف است که پلیس دوسال از وقتش را صرف بررسی در مورد روزنامه نگارانی کند که به منافع مردم می پردازند.

ادوارد اسنودن دو سال قبل در مورد نظارت وسیع سازمان امنیت ملی آمریکا و انگلستان از شهروندانش اسنادی را منتشر کرد که پلیس انگلیس انتشار این اسناد از سوی روزنامه نگاران را جرم علیه امنیت ملی می داند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید