۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
12:53
کد خبر : 8547711
۱۱:۵۱

۱۳۹۴/۰۵/۰۷

حمایت عضو یهودی مجلس نمایندگان امریکا از توافق هسته ای

یکی از اعضای شاخص یهودی در مجلس نمایندگان آمریکا اعلام کرد که از توافق هسته‌ای ایران حمایت می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بسیج، «سندر لوین» نماینده دموکرات ایالت میشیگان در بیانیه‌ای اعلام کرد که از توافق هسته ای ایران و گروه ۱+۵ حمایت می کند. حمایت این نماینده یهودی از توافق هسته ای می تواند دستاوردی بزرگ برای دولت باراک اوباما رییس جمهور آمریکا در کنگره باشد که این روزها به شدت تحت فشار رژیم صهیونیستی برای رد کردن این توافق است.

ایران و گروه ۱+۵ متشکل از آمریکا، روسیه، انگلیس، فرانسه، چین و آلمان در روز ۲۳ تیرماه در وین اتریش به توافقی تاریخی برای حل و فصل موضوع هسته ای ایران دست یافتند. در بیانیه این نماینده کنگره آمریکا که هفده دوره نماینده بوده، آمده است: توافق هسته ای بهترین گزینه برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را فراهم می‌ کند.

بر اساس قانونی که کنگره آمریکا پیش از جمع بندی مذاکرات هسته ای تصویب کرده بود، اعضای مجالس سنا و نمایندگان آمریکا این فرصت را خواهند داشت طی ۶۰ روز پس از توافق هسته ای، آن را بررسی کرده و در صورت لزوم تایید یا رد کنند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید