۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
14:48
کد خبر : 8548098
۲۲:۲۰

۱۳۹۴/۰۵/۰۷
مدیرکل بنیاد مسکن آذربایجان شرقی:

اجرای طرح هادی موجب کاهش مهاجرت از روستاها می شود

خبرگزاری بسیج: مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان شرقی پس از بازدید از طرح هادی کانال شهر آچاچی و روستاهای کهبنان و لیوانلو میانه اجرای طرح های هادی را موجب کاهش مهاجرت مردم از روستاها عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج در آذربایجان شرقی، قربان محمدی با اشاره به اهمیت اجرای طرح های هادی در بالابردن و بهبود سطح وضع بهداشت و هویت بخشی، این ویژگی ها را در کاهش حجم مهاجرت ها از روستا به شهر بسیار موثر دانست.

وی اظهار کرد: با انجام طرح های هادی چهره روستاها توسعه یافته و بهداشت حاکم می شود که بر این اساس حتی در بسیاری از موارد شاهد برگشت جمعیت کوچ کرده به روستاها هستیم.

مدیر کل بنیاد مسکن با بیان اینکه در برنامه چهارم توسعه روستاهای بالای 100 خانوار تحت پوشش این برنامه بوده و میانه در رتبه نخست استان قرار دارد، افزود: در برنامه پنجم توسعه روستاهای بالای 20 خانوار مشمول این طرح شدند که میانه با داشتن 244روستا و 240روستای بالای 20 خانوار مشمول این طرح است.
محمدی گفت: تاکنون با اجرای طرح هادی در 61روستای میانه 26 درصد روستاهای مشمول طرح هادی اجرا شده که این عدد در آذربایجان شرقی 34 درصد است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید