فرمانده سپاه تهران در جمع مربیان ورزشی سپاه تهران:

ورزش وسیله ای برای پیاده شدن اسلام ناب است

فرمانده سپاه حضرت محمد رسول الله(ص)‌ تهران بزرگ گفت: ما قله های فتح در عرصه های ورزشی را برای اسلام می خواهیم و اگر غیر از این باشد کار ما بیهوده است
کد خبر: ۸۵۵۵۴۹۴
|
۲۵ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۸

به گزارش خبرگزاري بسيج،سردار محسن کاظمینی فرمانده سپاه حضرت محمد رسول الله (ص)‌ تهران بزرگ در همایش مربیان و اساتید خواهران سپاه تهران که در سالن امام علی(ع) برگزار شد، گفت: امام راحل(ره) در خرداد ماه 1358 در جمع بانوان مرزنشین دشت مغان فرمودند اگر مقصد همین شکست مستکبرین بود ما به مقصد رسیده ایم و آن ها را شکست داده ایم و ملت ما دست خیانت کاران را قطع کرده است اما مقصد فقط همین نیست و برای ما مقصد اسلام است و اینکه بتوانیم انسان تربیت کنیم و اگر انسان تربیت شود همه کشور درست می شود.

وی افزود: ما ورزش را برای انسان سازی و پیاده شدن اسلام ناب می خواهیم؛ در عرصه های ورزشی پیشرفت و فتح قله ها باید برای سرافرازی اسلام باشد و اگر هدف ما غیر از این باشد کار بیهوده انجام داده ایم. پیامبر(ص) در بحث تربیت می فرماید کسی که عهده دار امر تربیت گردد باید به مجموعه صفات پسندیده آراسته باشد تا بتواند در شاگردان خود نفوذ کند.

فرمانده سپاه تهران با بیان اینکه مربی هشت خلصت را باید در خود بپروراند تصریح کرد: اولین و مهمترین صفت مربی مهربانی است؛ یعنی اگر کسی مهربان نیست نمی تواند مربی خوب باشد و دومین صفت شکیبایی و دیگری زیرکی مربیان است. چهارمین صفت فروتنی است که باعث ایجاد روحیه و منش پهلوانی در شاگردان می شود و صفت دیگر بردباری، عدل و گذشت است که یکی از صفات برتر ائمه(ع) به شمار می رود. پنجمین صفت نیرومندی شخصیتی است، چون هرکسی نمی تواند مربی باشد و باید تعدادی از صفات را به طور ذاتی در خود داشته باشد. صفت دیگر مربیان که پیامبر(ص) به آن تاکید دارد رضایت مندی از مربی گری است؛ یعنی اگر کسی از مربی گری رضایت ندارد عمر خود را هدر می دهد و همه اساتید باید به این صفات مجهز باشند.

وی عنوان کرد: نباید اساتید ما مانند مربیان دیگر که در فدراسیون ها و فضاهای دیگر ورزشی هستند تنها به فکر ورزش قهرمانی و مدال آوری باشند بلکه باید هدفشان انسان سازی و جامعه سالم باشد.

وی با بیان ابزارهای تربیتی اظهار داشت: پیامبر(ص) در مورد ابزارهای تربیتی می فرمایند اولین ابزار مراقبه و محاسبه است، چون مربی باید آدم حسابگر و با نظمی باشد و دومین ابزار ایجاد تحول است، مربی باید به دنبال تحول باشد تحول را کسانی می توانند انجام دهند که آبرو و وقت بیشتری بگذارند زمانی که بخواهیم عادتی را تغییر دهیم با مقابله روبرو می شویم و هنر مربی تحول است.

فرمانده سپاه تهران بیان کرد: سومین ابزار تکرار است و بعضی از موضوعات مانند یاد خدا و اخلاق در ورزش باید تکرار شود. چهارمین ابزار سخن گفتن با آرامش است که باعث به وجود آمدن روحیه خوب در زیردستان و شاگردان می شود.

فرمانده سپاه تهران با اشاره به اینکه از دیگر ابزارهای تربیتی و آموزشی، ابزار شکل است، تصریح کرد: ششمین ابزاری که مربیان برای تربیت و آموزش باید از آن استفاده کنند حرکت دست و بیان زبانی است. یعنی، مربی در خود روحیه اخلاق و ورزشکاری را به وجود آورده باشد و بعد به شاگردان آن را آموزش دهد. هشتمین ابزار پرسش است که باعث از بین رفتن ناآگاهی و تاثیر بیشتر در آموزش و تربیت می شود.

وی با بیان اینکه قصه گویی و الگوسازی نیز از جمله ابزارهای آموزشی و تربیتی است، عنوان کرد: یکی از الگوهایی که اساتید باید در نظر داشته باشند شهیدان هستند که مدال های فراوانی در اخلاق و جوانمردی به دست آوردند و اگر مربی می خواهد کلامش در شاگردان نفوذ داشته باشد باید خصلت همنشینی را در خود پرورش دهد و این به این معنی است که به درستی بتواند با زیردستان خود ارتباط برقرار کند. دیگر ابزار تربیتی که پیامبر(ص) به آن تاکید داشتند توصیه های واقع بینانه است چون همه انسان ها توانشان به یک شکل نیست و نباید وعده های غیرقابل اجرا را به شاگردان بدهد.

فرمانده سپاه تهران با بیان اینکه خداوند فرصتی به اساتید داده تا بتوانند شاگردانشان را از لحاظ اخلاقی بسازند، تصریح کرد: یکی دیگر از نکات تربیتی تصحیح اشتباه زیردستان بدون ذکر نامشان است. مربیان باید بدانند که ما انقلاب کردیم تا انسان تربیت کنیم تا جامعه اسلامی و دینی شود.

سردار کاظمینی خاطر نشان کرد: امروز تهران با 10 میلیون جمعیت به اندازه چندین کشور اروپایی جمعیت دارد که 50 درصد این جمعیت، جمعیت خواهران است و آینده انقلاب و حرکت آرمان های امام راحل(ره) به دست خواهران است چون قرار است فرزندانی تربیت کنند که آینده انقلاب را تامین کنند.

وی با بیان اینکه امروز بین پنج میلیون جمعیت زنان در تهران پانصد نفر به عنوان اساتید انتخاب شدند که باید از این انتخاب شکرگزار باشند و باید سعی کنید فردا را بهتر از امروز بسازند.

فرمانده سپاه تهران افزود: کاری که شهدا می خواهند انجام دهند امروز باید اساتید انجام دهند؛ شهدا نرفتند که فقط پرچم ایران باقی بماند بلکه رفتند که مبانی اسلام و دینی بماند. برای نظام این همه فداکاری و شهید داده شده است و نباید فکر کنیم امروز نفاق و فتنه تمام شده است چون تا زمانی که دنیا پابرجاست انسان ها از نفس اماره ضربه می خورند و امروز نیز مانند زمان انقلاب کار برای تربیت وجود دارد.

فرمانده سپاه تهران در پایان یادآور شد: بسیج یعنی امیدواری و فرهنگ بسیجی یعنی امیدوار بودن و این روحیه باید در ورزش قهرمانی کار شود و ما در ورزش همگانی نیز بیشتر باید فعالیت کنیم چون ما جامعه تهران را جامعه بسیجی می دانیم.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار