توافق با غرب، هدیه نیست؛ ابزار نفوذ است/دشمن بعد از تحریم و تهدید به توافق متوسّل شده
به گزارش خبرگزاری بسیج، معاون فرهنگی سابق وزارت علوم با اشاره به فرمایشات رهبر انقلاب مبنی بر جلوگیری از نفوذ آمریکا به ایران با سو استفاده از توافق هستهای گفت: واقعیتی که هم دولتمردان ما و هم دولتمردان آمریکا و بهطورکلی غرب با آن آشنا هستند این است که انقلاب اسلامی به لحاظ ماهیتی با استکبار جهانی در تعارض است.
غلامرضا خواجه سروی افزود: مادامیکه دولتمردان غربی با استفاده از ابزار سلطه و روحیه استکباری با سایر ملل ازجمله ملت ایران برخورد میکنند این تعارض حل نشدنی است ولیکن غربیها هماکنون خود را مالک جهان میدانند و با خوی استکباری خود با مردم دنیا رفتار میکنند.
معاون سابق فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم تأکید کرد: بهطور طبیعی غربیها در همین راستا هر اقدامی انجام میدهند تا برنامه هستهای کشور را تعطیل کنند. آنها در این مسیر از هر ابزاری استفاده میکنند؛ بنابراین توافق هستهای را نباید بهعنوان تسلیم و یا کنار آمدن دشمن با اسلام ناب محمدی (ص) تفسیر کرد، بلکه حقیقت این است که غربیها از این توافق برای تمام کردن تعارض ماهوی با انقلاب به نفع خود نهایت استفاده را خواهند کرد.
خواجه سروی با اشاره به تأکیدات رهبر انقلاب بر جلوگیری از نفوذ دشمن بیان داشت: شاید غربیها در ظاهر حق غنیسازی ایران را پذیرفته باشند اما مطمئناً از این کار هدف بزرگتری را دنبال میکنند. دورنمایی که غرب در ذهن دارد فروپاشی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است. غرب تجربه برنامهریزی و فروپاشی امپراتوری عثمانی و شوروی سابق را در کارنامه دارد و میخواهد بعد از تهدید و تحریم این بار بانفوذ به داخل کشور سومین فروپاشی مخالفان خود را رقم بزنند.
وی ضمن اشاره به سفر هیئتهای اقتصادی کشورهای غربی به ایران اظهار داشت: در حوزههای اقتصادی اگر روی خوشنشان دهیم و مطابق میل غرب عمل کنیم قطعاً دچار مشکل خواهیم شد. باید با واردات بیرویه که تهدید جدی برای صنایع داخلی است بهشدت برخورد شود.
استاد دانشگاه علامه طباطبایی تأکید کرد: در حوزه فرهنگی دشمن از قدیم جنگ نرم را بهشدت آغاز کرده بود. دشمن همواره در تلاش است بهوسیله موسیقی، کتاب، مجلات و فیلمهای مختلف فرهنگ خود را ترویج دهد و اگر خلاف رهنمودهای رهبری نفوذ فرهنگی برای دشمن میسر باشد اموری که درگذشته بهسختی انجام میگرفت اکنون بهراحتی انجام خواهد شد.
معاون سابق وزیر علوم بهنقدهای پیرامون عملکرد تیم هستهای اشاره کرد و افزود: بعدازاینکه نخبگان بهنقد توافق هستهای پرداختند و افکار عمومی نسبت به موضوع هستهای حساس شدند رهبر انقلاب با سخنرانی بهموقع خود که نیاز عموم مردم نیز بود به روشنگری در این خصوص پرداختند.
خواجه سروی اضافه کرد: بسیاری از افرادی که خیال میکردند این توافق آش دهن سوزی است، تلاش کردند تا آن را بهسرعت و بدون نظارت و بررسی در شورای عالی امنیت ملی تصویب کنند. هرچند این توافق منتقدینی هم داشت ولی بیشتر رویکرد دولت، حامیان و رسانههای آن در جهت حمایت بیچونوچرا از این توافق بود.
وی اعلام کرد: این فرمایشات رهبر انقلاب درواقع هشداری به مسئولین بود که با خوشبینی کاذب و ذوقزدگی فراوان این توافق را بهعنوان هدیه غرب تلقی میکردند، هدیهای که درواقع ابزار نفوذ غرب است.
خواجه سروی در پایان خاطرنشان کرد: فرمایشات رهبر انقلاب کسانی را که با سرعت بیشتر از غربیها پیگیر تصویب توافق بودند را متوجه کرد تا هدف اصلی غربیها و تلاش برای نفوذ به کشور را درک کنند و تصویب توافق را به سیر طبیعی خود بازگرداند.
عصرفرهنگ