۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
10:24
کد خبر : 8560358
۱۰:۰۳

۱۳۹۴/۰۶/۰۴
آلیا در گفتگو با بسیج؛

مسوولین مراقب باشند در جهت تضعیف قوای دیگر موضع گیری نکنند

عده ای فراموش کرده اند که بالاخره از نردبان همین قانون اساسی و نظام به این جایگاه رسیده اند.

فاطمه آلیا عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم تهران در گفت و گو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری بسیج گفت: متاسفانه موضع گیری هایی از بعضی از مقامات دیده می شود و یا بعضی از اظهار نظر ها در جهت تضعیف قوای دیگر صورت می گیرد.

وی افزود: عده ای که نردبانی را که خودشان از آن بالا رفته اند می شکنند باید توجه داشته باشند که بالاخره از نردبان همین قانون اساسی و نظام به این جایگاه رسیده اند.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با انتقاد از اینکه اکثر رسانه ها در اختیار دولت است خاطرنشان کرد: رسانه به عنوان رکن چهارم دموکراسی بسیار در بحث اطلاع رسانی و بصیرت بخشی مهم است و رسانه هایی هم که در اختیار دولت نیستند با در مضیقه قرار دادن یا قطع یارانه آنها را در فشار قرار می دهند که نتوانند رسالت خود را به خوبی انجام دهند.

آلیا اظهار داشت: همان طور که در بحث فرهنگی نیاز به قرارگاه و جبهه مقاومت داریم در بحث رسانه ای هم اهمیت بیشتری احساس می شود و بعضی از رسانه ها باید کار جهادی کنند.



گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید