۱۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 05 September 2026
17:28
کد خبر : 8569108
۱۰:۰۱

۱۳۹۴/۰۶/۲۵
راوی دفاع مقدس:

فضای جبهه ها به طرز عجیبی جذب کننده بود

روای دفاع مقدس بیان کرد: فضای جبهه ها به طرز عجیبی جذب کننده بود به طوری که شهدای ما وقتی برای اولین بار وارد جبهه ها می‌شدند

دولت آبادی راوی اردوهای راهیان نور غرب کشور در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری بسیج مستقر درشمال غرب کشور به ارائه بسته های فرهنگی در اردوها اشاره کرد و گفت: اگر بسته های فرهنگی راهیان ما تکمیل باشد اثر فوق العاده ای خواهد داشت.

دولت آبادی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری بیان کرد: اردوهای راهیان نور بزرگترین رویداد فرهنگی است ولی چون بسته های ما ناقص است،اردوهای ما به سمت تفریح می رود و از محتوای معنوی آن کم می‌کند. بازار و خرید با برنامه های راهیان منافات دارد و دلیل این بی برنامه گی در خود اردوها است که از جاذبه های راهیان کم می‌کند.

وی با اشاره به جوانان زمان جنگ عنوان کرد: جوانان آن زمان به احکام و واجبات دین اهمیت بسیاری میدادند به طوری که هر رزمنده یک رساله جیبی همراه خود داشت.معرفت خانواده ها به قدری قوی بود که شهدا با آسایش خاطر و فراغ بال پای به میدان جنگ می‌گذاشتند.

روای دفاع مقدس در خاتمه متذکر شد: فضای جبهه ها به طرز عجیبی جذب کننده بود به طوری که شهدای ما وقتی برای اولین بار وارد جبهه ها می‌شدند معنویت فضای جبهه سراسر وجود آنها را فرا می‌گرفت.

 

1001/ت20/ب

 


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید