۱۷ / تير / ۱۴۰۵ - 08 July 2026
09:43
کد خبر : 8573734
۱۳:۴۹

۱۳۹۴/۰۷/۰۴
آلیا در گفتگو با بسیج عنوان کرد

برخورد سیاسی دولت با دانشجویان بورسیه

در بحث بورسیه ها با سرنوشت عده ای از نیروهای فعال کشور که بخش قابل توجهی از انان نخبه و دارای دستاورد هایی بودند بازی شد.

فاطمه آلیا عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم تهران در گفت و گو با خبرنگار حو زه آموزش عالی و فناوری خبرگزاری بسیج گفت: در بحث بورسیه ها با سرنوشت عده ای از نیروهای فعال کشور که بخش قابل توجهی از انان نخبه و دارای دستاورد هایی بودند بازی شد.

وی با بیان اینکه برخورد دولت در این قضیه سیاسی بود افزود: در یک مقطع زمانی و طی عملیات روانی زنجیره ای فضاسازی هایی صورت گرفت و با وارد کردن لطمه روحی به دانشجویان بورسیه آنها و خانواده هایشان را دچار سرگردانی و تشویش کردند.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس تصریح کرد: مجلس به صورت جدی ورود پیدا کرد که متاسفانه مسوولین مربوطه یا پاسخگو نبودند و یا توجیح کردند.

نماینده مردم تهران اظهار داشت: در حال حاضر جامعه از قوه قضائیه انتظار دارد که این مسئله را به صورت جدی پیگیری کند.



گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید