۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
16:58
کد خبر : 8579380
۱۸:۰۳

۱۳۹۴/۰۷/۱۸
فولادگر در گفتگو با بسیج:

رکود در بازار مسکن جدی است/ منتظر سیاست های آخوندی برای خروج از رکود هستیم

فولادگر با اشاره به اینکه قریب به 400 الی 500 شغل به طور مستقیم و غیر مستقیم مرتبط با حوزه ساخت و ساز و مسکن است، خاطرنشان کرد: اکنون رکود در بازار مسکن به طور جدی احساس می شوند و امید داریم مسئولان برای برون رفت از این معضل راه حل عملیاتی ارائه کنند.

حمیدرضا فولادگر نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی و رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج با اشاره به جلسه استیضاح وزیر مسکن گفت: متاسفانه رکود در بازار مسکن به معنای رکود در اغلب بازارهای وابسته است.

وی با اشاره به اینکه قریب به 400 الی 500 شغل به طور مستقیم و غیر مستقیم مرتبط با حوزه ساخت و ساز و مسکن است، خاطرنشان کرد: اکنون رکود در بازار مسکن به طور جدی احساس می شوند و امید داریم مسئولان برای برون رفت از این معضل راه حل عملیاتی ارائه کنند.

فولادگر با اشاره به اینکه ضروری است تا ارائه تسهیلات مسکن به مردم افزایش پیداکند خاطرنشان نمود: امیدواریم وزیر مسکن سیاست های جدیدی را برای خروج از بحران مسکن در دستور کار خود قرار دهد.

انتهای پیام/

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید