۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
17:26
کد خبر : 8582881
۱۱:۳۹

۱۳۹۴/۰۷/۲۷
حجت‌الاسلام انصاریان:

سردار شهید همدانی، حد و مرزی برای فداکاری قائل نبود

حجت‌الاسلام انصاریان گفت: شخصیت سردار شهید حاج حسین همدانی به گونه‌ای بود که هیچ حد و مرزی برای فداکاری قائل نبود و همیشه با نگاه عمیق جمهوری اسلامی در صحنه حاضر بود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از فومن، حجت‌الاسلام حسین انصاریان در ویژه مراسم شهادت سردار شهید حسین همدانی که در مسجد جامع فومن اظهار کرد: با کمال تأسف و تأثر خبر شهادت یکی از برترین چهره‌های عرصه جهاد و اخلاص و بندگی حضرت محبوب و مدافع حریم اهل بیت (علیهم السلام) سردار رشید اسلام حاج حسین همدانی (اعلی‌الله‌مقامه) را دریافت نمودم.

وی تصریح کرد: چهره نورانی او که از سال ۱۳۶۰ در میدان جهاد و نبرد با او آشنا شدم در مقابل چشمانم جلوه‌گری می‌نماید و صدای ناله‌ها و حال منقلب او در حین مناجات، محافل دعا و سخنرانی در گوشم طنین‌انداز است و درخواست دعای او برای مشرف شدن به مقام شهادت در عملیات‌های مختلف در عرصه دفاع مقدس را فراموش نمی‌کنم و حق او بود که عروج و تشرفش به محضر مبارک حضرت حق بر بال شهادت صورت بگیرد.

حجت‌الاسلام انصاریان گفت: بار دیگر اندوه فراوان از دست دادن او و همسنگران و یاران سفر کرده میدان جهاد و شهادت بر قلب و جانمان سنگینی می نماید و عاجزانه به محضر حضرت رب العالمین عرضه می دارم که مهربان پروردگارا توفیق شهادت در مسیر اعتلای اسلام را روزی همه بفرما.

وی با اشاره به فرارسیدن محرم افزود: آگاه باشید كه اين ماه، ماه حزن و اندوه اهل بيت عليهم السّلام و شيعيان ايشان است. از حضرت رضا (عليه السّلام) روايت شده "چون‏ ماه محرّم فرا مى‏رسيد، كسى پدرم را خندان نمى‏ديد و پيوسته تا روز دهم اندوه و حزن بر او غالب بود، چون روز عاشورا می‌شد روز مصيبت و حزن و گريه، ايشان بود، و مى‏فرمودند "امروز روزى است كه حسين (عليه السّلام) شهيد شد".

حجت‌الاسلام انصاریان خاطرنشان کرد: شب اول سيّد ابن طاووس در كتاب «اقبال» براى اين شب، چند نماز ذكر فرمودند اوّل؛ صدر ركعت كه در هر ركعت‏ سوره‏هاى «حمد» و سوره «توحيد» خوانده مى‏شود. دوّم؛ دو ركعت كه در ركعت اول سوره‏هاى «حمد» و «انعام»، و در ركعت‏ دوم سوره‏هاى «حمد» و «يس» خوانده مى‏شود. سوم؛ دو ركعت كه در هر ركعت سوره «حمد»و يازده سوره «توحيد» خوانده مى‏شود.

وی گفت: از رسول خدا (صلى اللّه عليه و آله) روايت شده "هر كه اين دو ركعت نماز را در اين شب بجا آورد، و فردايش را كه اول سال است روزه‏ بدارد، مانند كسى است كه همه طول سال را همواره كار خير كرده، و در آن سال محفوظ باشد، و اگر بميرد به بهشت مى‏رود".

حجت‌الاسلام انصاریان با اشاره به اینکه سردار شهید حاج حسین همدانی از فرزندان امت اسلامی و متعلق به خارج از چارچوب و مرزهای ایران است یادآور شد: این شهید گرانقدر خارج از مرزهای جغرافیایی ایران؛ در لبنان، سوریه، عراق و غیره که نیاز بوده تا از حرکت دینی حمایت شود، نقش داشتند و بر این اساس در آن سوی مرز کشور نیز افراد زیادی شهید همدانی را به خوبی می‌شناسند.

وی اضافه کرد: تمام ملت مسلمان در سوگ این شهید هستند و شخصیت این شهید گرانقدر و نگاه ایشان نسبت به دوست و دشمن در بعد جهانی باید تجزیه و تحلیل شود و بزرگان دین و جهاد از ایشان سخن بگویند.

حجت‌الاسلام انصاریان گفت: شخصیت سردار شهید حاج حسین همدانی به گونه‌ای بود که هیچ حد و مرزی برای فداکاری قائل نبود و همیشه با نگاه عمیق جمهوری اسلامی در صحنه حاضر بود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید