خبرهای داغ:
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان همدان خبر داد

حضور 1800 مبلغ بومی و غیربومی طی ایام محرم در استان همدان

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان همدان با اشاره به حضور یک هزار و ۸۰۰ مبلغ بومی و غیربومی در استان در ایام محرم گفت: 2 هزار و ۴۰۰ هیئت در محلات، مدارس و مساجد در ایام محرم به‌ویژه در دهه نخست آن فعال هستند.
کد خبر: ۸۵۸۳۱۲۰
|
۲۷ مهر ۱۳۹۴ - ۱۷:۵۰

به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، حجت‌الاسلام علی دشتکی امروز در ستاد ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبت‌های مذهبی استان همدان بابیان اینکه در فرهنگ دینی فرصت‌های بسیار مغتنم و مناسبی به‌منظور تقویت باورهای دینی وجود دارد، اظهار داشت: محرم ازجمله این فرصت‌هاست که در کنار فرصت، ظرفیت مناسب و اثرگذاری اعم هیئات مذهبی، مبلغین و خود مردم دارد که در موضوعات فرهنگی منحصربه‌فرد است.

وی با اشاره به اینکه برنامه‌ریزی‌ها باید به‌گونه‌ای باشد که عموم مردم از این خدمات فرهنگی بهره گیرند، افزود: رصد برنامه‌های محرم در کنار برنامه‌ریزی فرهنگی از اقدامات مهم و ضروری است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان همدان به ظلم‌ستیزی، عدالت‌خواهی، وحدت و حریت در سایه ولایت به‌عنوان رویکردهای اصلی در محرم امسال اشاره و عنوان کرد: شعار محرم امسال «همدلی با حضرت اباعبدالله (ع)، همدلی با حضرت زینب (س)» انتخاب‌شده و باید از این شعار در سال همدلی و هم‌زبانی، ملت و دولت نهایت بهره را برد.

وی با اشاره به اولویت‌ها در برگزاری مراسم‌ محرم، اضافه کرد: تبیین جایگاه و نقش ولایت در جامعه، ترویج سبک زندگی اسلامی با الهام از آموزه‌های عاشورا، استفاده از امکانات و تکنولوژی روز و فضای مجازی در راستایی تبلیغ دین و آشناسازی مردم با آسیب‌های اجتماعی دینی در استان از مهم‌ترین اولویت‌هاست.

*مسئولیت برگزاری برنامه‌های مذهبی بر عهده ستاد شئون فرهنگی است

دشتکی با اشاره به حضور یک هزار و ۸۰۰ مبلغ بومی و غیربومی در استان در ایام محرم یادآور شد: 2 هزار و ۴۰۰ هیئت در محلات، مدارس و مساجد در ایام محرم به‌ویژه در دهه نخست آن فعال هستند و در یک هزار و ۸۰۰ مسجد استان پوشش تبلیغی مراسم و اعزام مبلغ صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه 8 هزار و ۵۰۰ نفر از اقشار تأثیرگذار شبکه‌های تبلیغی در ماه محرم مشغول به فعالیت در استان همدان هستند، ادامه داد: همچنین امسال باوجود گروه‌های نظارتی بر برنامه‌های مساجد، هیئات و مبلغین تلاش می‌کنیم تا خروجی اثربخش و مناسبی در بحث تعمیق باورهای دینی به‌ویژه در موضع امربه‌معروف و نهی از منکر در مراسم مربوط به ایام محرم صورت گیرد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان همدان با تأکید بر اینکه مسئولیت برگزاری برنامه‌های مذهبی در استان بر عهده ستاد شئون فرهنگی است، گفت: از برخی دستگاه‌های اجرایی گله‌مندیم و اگر این روند را ادامه دهند کار آن‌ها بیش از این قابل ‌تحمل نخواهد بود.

وی با اشاره به اینکه در برگزاری مراسم روز عاشورا نیز بدون هماهنگی با ستاد هیچ‌گونه سدمعبری توسط هیئات صورت نمی‌گیرد، افزود: باید در این خصوص برنامه‌ریزی صورت گیرد ولی مسدود کردن راه دسته‌های عزاداری درست نیست و انجام نخواهد شد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان همدان با تأکید بر اینکه حاشیه‌های عزاداری که برای شهر همدان ایجاد شده زیبنده همدان نیست، ادامه داد: مراسم روز عاشورا نمادی از عزاداری و یک مانور مذهبی سیاسی با توجه به اقتضای جهانی است و امسال به‌طور حتم باید از سال‌های قبل بهتر برگزار شود.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار