چاپخانههای استان بوشهر نیازمند حمایت دولت هستند
وی اضافه کرد: با رویکردی موجود شاهد در معرض رکود قرار گرفتن این صنعت هستیم و اگر روال به این شکل ادامه یابد چاپخانههای کوچکتر به سمت تعطیلی پیش میروند.
جمیری افزود: این در شرایطی است که بخش عمدهای از فعالیت و کارکرد صنایع چاپ با ادارات دولتی است که معمولاً این ادارات بدهیهای فراوانی نیز به این چاپخانهداران دارند درحالیکه چاپخانهها مجبور هستند مالیات خود را به شکل نقد به اداره امور مالیاتی پرداخت کنند.
عضو کمیسیون انرژی مجلس عنوان کرد: حمایت دولت از صنعت چاپ باید بهگونهای باشد که برای جلوگیری از هرز رفتن منابع مالی باید ابتدا اهلیت افرادی که به دنبال سرمایهگذاری در این بخش هستند مشخص و افرادی که سالها در این صنعت فعال هستند نیز بهخوبی دیده شوند.
وی خطاب به فعالان بخش صنعت چاپ استان بوشهر گفت: بعضی از قوانین مجلس و دستورالعملهای دولتی در حوزه صنعت چاپ دارای ابهاماتی در اجراست که نیازمند بازبینی است.
جمیری ادامه داد: نمایندگان اتحادیه صنعت چاپ استان بوشهر میتوانند نقص، ابهامات و خلأهای موجود در قوانین و بخشنامههای دولت را به نماینده منعکس کنند تا اگر دارای ابهامات قانونی باشد با اخذ یک استسفاریه وضعیت مبهم قانونی آن برطرف شود و یا از دولت خواسته شود تا در ضوابط اجرایی بهگونهای تجدیدنظر شود تا از ابهام بیرون آید.
نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس اظهار کرد: با توجه به اینکه بعضی موارد مشخصشده که مصوبه دولت با قانون بودجه سالانه و یا برنامه توسعه پنجساله پنجم کشور همخوانی و انطباق ندارد دستاندرکاران صنعت چاپ در استان میتوانند با احصاء این مشکلات زمینه حذف آن از طریق مجلس را فراهم کنند.
وی افزود: بهزودی برنامه بودجه سال آینده و برنامه ششم توسعه کشور در مجلس موردبررسی قرار میگیرد که میتوان خلاء های قانونی موجود را شناسایی و زمینه اصلاح آن را در این برنامهها فراهم سازد.