۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
20:13
کد خبر : 8585926
۱۴:۵۷

۱۳۹۴/۰۸/۰۵
نماینده مردم لرستان در گفتگو با بسیج؛

برخورد بیرحمانه مسوولین با نیروهای متدین و ارزشی

ابراهیم آقا محمدی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم لرستان در گفتگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری بسیج گفت: آنچه که بعد از انقلاب واقعا در این مملکت افتخار آفریده شده توسط نیروهای متعهد و متدین بوده که دانش را با تعهد همراه کردند و کارها را پیش بردند.

وی گفت: نمونه های زیادی داریم از نیروهای انقلابی که هر جا مملکت با خطری مواجه شده همین نیروها بودند که بدون هیچ چشم داشتی ایثار کردند و مجروح شدند و شهید دادند و از سرزمین ما دفاع کردند.

آقا محمدی با بیان اینکه مقام معظم رهبری در دولت جدید چند بار در خصوص حفظ نیروهای مومن و انقلابی تذکر داده اند ادامه داد: موقعی که هیچ کس نیست همین نیروهای انقلابی هستند که از اسلام و انقلاب و نظام دفاع می کنند ولی متاسفانه در بعضی از وزارتخانه ها به ویژه وزارت علوم و آموزش و پرورش بی رحمانه با این نیروها برخورد شده است.



گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید