امیر سرتیپ دربندی: اقتدار شهدا به برکت پیروی از مکتب عاشوراست
معاون اسبق روابطعمومی ارتش جمهوری اسلامی ایران در این محفل با اشاره به مهمترین پیامهای قیام عاشورا اظهار داشت: نهضت امام حسین(ع)به اسلام جان تازهای داد و امام حسین(ع) با خون خود پیامهای مهمی را برای آیندگان به یادگار گذاشت.
امیر سرتیپ غلامحسین دربندی افزود: فلسفه اصلی قیام امام حسین(ع) دو هدف مبارزه با ظلم و احیای مکتب اسلام بوده و بقیه دلایل در زیرمجموعه این دو قرار میگیرند.
وی تصریح کرد: شهدای دوران دفاع قدس ما نیز با پیروی از راه سرخ حسینی برای این دو هدف وارد میدان جنگ تحمیلی شدند.
معاون اسبق روابطعمومی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: هیچ جایی در دنیا وجود ندارد که پس از گذشت 35 سال از یک جنگ بازهم مردم عاشقانه به استقبال شهدای گمنام و شهدای تفحص شده بشتابند و این امر دلیلی جز پیروی از قیام عاشورا ندارد.
دربندی با اشاره به شباهتهای شهدای دوران دفاع مقدس و شهدای کربلا بیان کرد: پیرو ولی و عاشق شهادت بودن یکی از وجه اشتراکهای شهدای دفاع مقدس و دوران جنگ تحمیلی است.
وی افزود: شهدای کربلا در شب قبل از عاشورا شهادت درراه امام حسین را افتخار میدانستند و اظهار میکردند که کاش چند جان برای فدا کردن درراه امام خود داشتند.
معاون اسبق روابط عمومی ارتش جمهوری اسلامی ایران افزود: با مراجعه به وصیتنامه شهدای دفاع نیز این روحیه شهادتطلبی و فدا کردن جان خود در راه اسلام و انقلاب بهوضوح دیده میشود.
وی افزود: شهدا بارها در وصیتنامه خود عنوان کرهاند کهای کاش که چندین جان برای فدا کردن درراه اسلام، انقلاب و امام خمینی(ره) داشتند.
دربندی با بیان اینکه جانبازان و آزادگان سندهای زنده دوران دفاع مقدس هستند بیان کرد: جانبازان بالای 70 درصد در دیدار خود با مقام معظم رهبری بازهم باوجود شرایط جسمانی خود اعلام کردند که اگر کشور دوباره تهدید شود در خط مقدم حضور پیدا میکنند.
وی افزود: این روحیه در هیچیک از رزمندگان دنیا وجود ندارد و این به برکت راه سرخ عاشورایی است که رزمندگان و شهدای ما دنبال کردهاند.
معاون اسبق روابط عمومی ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به آمار رسمی منتشرشده از روزنامههای آمریکایی بین کرد: آمار خودکشی سربازان آمریکایی پس از بازگشت از جنگ عراق 500 درصد افزایشیافته است و این آمار را خود آمریکا منتشر کرده است.
وی گفت: اقتدار رزمندگان دفاع مقدس و شهدای ما به برکت پیروی از مکتب عاشورا و مکتب حضرت زینب(س) بوده و راه کربلا با گذشت یک هزار و 400 سال از آن هنوز ادامه دارد.
دربندی افزود: شهدای دوران دفاع مقدس خود را برای سرنیزهها و گلولههای دشمن آماده کرده بودند و امثال شهید فهمیدهها نشان دادند که تربیتشده مکتب شهدا هستند.
رئیس دانشگاه ملایر نیز در این مراسم با خوشآمد گویی به شرکتکنندگان در هفتمین یادواره شهدای گمنام دانشگاه ملایر گفت: شهدای گمنام دانشگاه ملایر در پنجم آبان ماه وارد دانشگاه ملایر شدند و امروز نیز این شهدا هفت سال پساز آن میهمان دانشگاه ملایر هستند.
دکتر بهمن حیاتی حضور شهدای گمنام را در دانشگاه در این هفت سال باعث افزایش حال معنوی دانشجویان دانست و بیان کرد: حضور شهدای گمنام در دانشگاه باعث رونق فضای معنوی دانشگاه شده است.
گفتنی است؛ مقرر است این 6 شهید گمنام در چهار نقطه حوزه علمیه امام علی(ع) ملایر، محل سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان، شهر گلتپه و پارک کشاورز شهر فیروزان نهاوند از استان همدان خاکسپاری شوند.
انتهای پیام/