۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
18:04
کد خبر : 8587535
۱۹:۳۱

۱۳۹۴/۰۸/۰۹
مسئول روابط عمومی سپاه بروجرد

دومین کاروان دانش آموزی راهیان نور عازم مناطق عملیاتی جنوب شدند

مسئول روابط عمومی سپاه بروجرد گفت: دومین کاروان خواهران دانش آموزی راهیان نور روز شنبه عازم مناطق عملیاتی جنوب شدند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از لرستان، محمد رضا گودرزی در جمع خبرنگاران افزود: امروز دومین کاروان دانش آموزی راهیان نور عازم مناطق عملیاتی جنوب شدند که 800 نفر از دانش آموزان خواهر بروجرد حضور داشتند.

وی اضافه کرد: دانش آموزان در قالب 18 دستگاه اتوبوس به این مناطق اعزام شدند.

 گودرزی اظهار داشت: سومین کاروان دانش آموزان خواهر بروجرد اواخر همین هفته  به این مناطق اعزام می شوند که در مجموع دو هزار و 400 نفر از دانش آموزان خواهر بروجرد در قالب سه کاروان در این اردو حضور می یابند.

 مسئول روابط عمومی سپاه بروجرد تصریح کرد: همچنین سه کاروان دانش آموزی برادران نیز به تعداد دو هزار و 400 نفر عازم اردوی راهیان نور خواهند شد.

 به گفته وی چهار هزار و 800 نفر از دانش آموزان خواهر و برادر به مناطق عملیاتی جنوب اعزام می شوند.

 گودرزی هدف از اردوی راهیان نور را ترویج و حفظ روحیه شهادت طلبی برشمرد و افزود: نسل جوان با سفر به این مناطق از نزدیک با فداکاری و ایثاریگری رزمنداگان دوران دفاع مقدس بیشتر آشنا می شوند.

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید