خبرگزاری بسیج از یزد؛ رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار با هیئت دولت برای چندمین بار بر ضرورت درک دشمنی پایان ناپذیر صهیونیستها و آمریکاییها و ضرورت هوشیاری در مقابل نفوذ پیچیده و تدریجی دشمن تاکید فرمودند.باید این دشمنی و این نفوذ را که متاسفانه هنوز برای برخی از کارگزاران و دولتمردان ما به درستی شناخته شده نیست با زبانهای مختلف تبیین نمود.
تاریخ دویست ساله کشور ما، آیینه بسیار روشنی است که می توان در آن دشمنی قدرتهای جهانی و نفوذ آنها در ارکان کشور را به خوبی مشاهده کرد. اگر این تاریخ مورد مطالعه قرار گیرد شیوههای نفوذ، راههای نفوذ، عوامل نفوذ، ابزارهای نفوذ، روزنههای نفوذ و نتایج و تبعات نفوذ شناخته میشود و از تکرار حوادث تلخ و ناگوار گذشته پیشگیری میشود.هدف اصلی دشمن از نفوذ در کشور مهمی مثل ایران، اثرگذاری بر تصمیمات و موضعگیریهای مسئولین، نخبگان و رسانهها و از طریق آنها اثرگذاری بر شعارها و آرمانهای مردم است تا شاید راه تسلط دوباره بر ایران برایش فراهم شود. هرگز نباید گمان کرد که نفوذ دشمن در یک نظام اجرایی محدود به عواملی مثل جاسوسهای حرفهای یا مزدورانی است که با چهرههای ظاهراً موجه، در جایگاههای حساس کشور نفوذ میکنند.
البته از این عوامل تاکنون در سطوح مختلف دستگاهها وجود داشته و بعضاً دستگیر شده و در آینده نیز در معرض چنین آفاتی قرار داریم، اما آنچه مهمتر از این جاسوسهای رسمی است، مسئولین هستند که ندانسته و ناخواسته در جدول دشمن قرار گرفته و از روی سادهلوحی، خطای محاسبه یا هواهای نفسانی پازل دشمن را تکمیل میکنند.
آنها نه جاسوساند و نه حقوق بگیر ولی عملکرد آنها و موضعگیریهای آنها در نقشه طراحی شده دشمن قرار میگیرد. اینگونه افراد که در طول سی و پنج سال گذشته هم در بین مسئولین هم در بین نخبگان و هم در بین صاحبان رسانه و قلم بسیار بودهاند اگر فقط مواضع و عملکرد خود را با مواضع و عملکرد رسمی آمریکا مقایسه کنند به سادگی میتوانند موارد مشابه را مشاهده کنند. این کار دشواری نیست، ولی متاسفانه از آن غفلت میورزند. مردم نیز به سادگی میتوانند مواضع مسئولین را با مواضع دشمن مقایسه کنندواگر مشابهتهایی دیدند به آنها هشدار دهند و اگر هشدارها موثر واقع نشد مطمئن شوند که سهو و خطایی در کار نیست و از روی عمد مواضع دشمن تقویت میشود که در این صورت دیگر نمیتوان به چنین افرادی اعتماد نمود.
یکی از مهمترین موضوعاتی که در موضعگیریهای مسئولین و نخبگان باید مورد توجه قرار گیرد، موضعگیری آنها نسبت به دشمن است. برخی مسئولین، نخبگان و رسانههای ما موضع نرم و دوستانه در مقابل تهدید یا تحقیرها و درشتگوییهای دشمن دارند و حتی سعی در تبرئه و بزک کردن دشمن میکنند. این افراد دانسته یا ندانسته، خواسته یا ناخواسته مثل عامل دشمن در داخل کشور عمل میکنند. که در همین راستا می توان به تلاش برخی از رسانه های محلی اصلاح طلب استان در موجه جلوه دادن سفر وزیر اسبق امور خارجه انگلیس به یزد مشاهده کرد به صورتی که این رسانه های هدایت شده سعی دارند این سفر را فرصت و نه تهدید برای استان جلوه دهند.
از نکات جالب این سفر می توان به اظهار بی اطلاعی برخی مسئولین استان از سفر جک استراو به یزد و آزاد بودن وی در سفر به یزد اشاره کرد که این سهل اندیشی مسئولین استان با وجود هشدارهای بسیاری از کارشناسان و نمایندگان مجلس جای تامل دارد.
این یک مسئله ساده نیست که بتوان از آن چشمپوشی کرد. اگر دشمن نیروهای مزدوری را در داخل کشور ما به کار میگرفت از آنها چه انتظاری داشت، طبیعی است که اولین انتظار این بود که چهره کریه او را برای مردم زیبا جلوه میدهند و انگیزه مردم برای مقابله را کاهش داده آنها را به تردید وادارند. در کلیه نظامهای دنیا این عمل یک عمل خائنانه محسوب میشود و نوعی خلع سلاح کردن روانی مردم در مقابل دشمن است.
حاصل عمل کسی که از روی آگاهی و با برنامه و دستور دشمن خانهای را آتش میزند چه تفاوتی دارد با کسی که از روی خطا و بیدقتی آن خانه را آتش میزند. حساسیت ملی نسبت به اینگونه افراد غافل و اینگونه موضعگیریهای آنها باید روز به روز افزایش یابد.
نویسنده: محمدرضا دهقان
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
پر بیننده ها
آخرین اخبار