قرآن بزرگترین رسانه است
مختار خوش پیمان در بازدید از خبرگزاری تسنیم در تبریز، با اشاره به اینکه خبرگزاری تسنیم باید منشاء تحول در حوزه رسانه استان باشد، اظهار داشت: این خبرگزاری رویکرد خوبی دارد و اساس رویکرد آن اخلاق مداری و مصالح ملی است.
وی با بیان اینکه اکنون رسانه در استان کم نداریم، افزود: استفاده مؤثر و اثرگذار از ظرفیت رسانه از اهمیت ویژه ای برخوردار است، چرا که امروزه ما در حوزه فضای مجازی و رسانه، آنگونه که شایسته است، در جایگاه واقعی خود قرار نداریم.
رئیس بسیج رسانه آذربایجان شرقی، با تاکید بر اینکه انقلاب، تاریخ، تمدن و ارزشها مهمترین مسائلی است که از ظرفیت رسانه باید برای معرفی آن به کل دنیا استفاده کرد، خاطر نشان کرد: امروز با گذشت زمان، فضای تقابل سخت به نرم تغییر یافته و میتوان مدعی شد که جنگ امروز جنگ رسانه ای است.
خوش پیمان، لازمه حضور در عرصه این جنگ را انسجام درون سیستمی دانست و افزود: باید با اقدامات جمعی، و جلوگیری از حرکتهای جزیره ای، موضوعات مهم استانی را از تهدید به فرصت تبدیل کرد و از آن به خوبی استفاده نمود که برای توسعه استان بسیار موثر خواهد بود.
وی با تاکید بر اینکه، با نقد هوشمندانه، همراه با ارائه پیشنهاد، میتوانیم زمینه رشد و توسعه در استان را فراهم کنیم، تصریح کرد: ما میتوانیم ایراد مدیران را برای کمک به بهبود عملکرد آنان با نقد کردن هدیه دهیم و در کنار این نقد، فعالیت مثبت وی هم در کنار آن دیده شود.
این مدیر رسانه ای، گفت: از دیگر رویکردهایی که در رسانهها باید مورد استفاده قرار گیرد، این است که در انعکاس اخبار باید مانند آیینه عمل کرده و واقعیتها را بیان کنند.
رئیس بسیج رسانه آذربایجان شرقی، با اشاره به اینکه رویکرد دولت تدبیر و امید در ارتباط با رسانهها سازنده است، ادامه داد: دولت با حمایت مثبت از رسانهها، تلاش میکند زمینه رشد و توسعه رسانههای کشور را فراهم کند.
وی با اشاره به اینکه تشخیص راه در بسیج رسانه تاکنون درست بوده و برای ادامه راه از تمام ظرفیت رسانهها با طیفهای مختلف فکری استفاده کردهایم، اظهار داشت: همه رسانهها در ظرف نظام قرار دارند و برای مقاومت در برابر رسانههای معاند، باید همه با هم منسجم حرکت کنیم.
خوش پیمان، افزود: اکنون 75 درصد رسانههای دنیا در دست یهودیها است که انسجام زیادی دارند و ما نیز باید در این جبهه، با رفع مشکلات خود به انسجام و همسویی برسیم.
رئیس بسیج رسانه آذربایجان شرقی، در ادامه، با تاکید بر اینکه مردم باید احساس کنند رسانهها حرف آنها را بیان میکند، افزود: رسانههای ما باید همه بعدی دیدن و تحلیلی دیدن را سرلوحه نوشتههای خود قرار دهند و باید مانند نورافکن عمل کرده و راه را به دیگران نشان دهند.
وی با اشاره به اینکه اکنون بیش از 50 نخبه با مدارک فوق لیسانس و دکترا و مدرس در حوزه رسانه استان شناسایی کردهایم، تصریح کرد: باید از این منبع و ظرفیت عظیم، در بسیج رسانه برای تولید محتوا استفاده کرد.
خوش پیمان، افزود: اکنون وظیفه بسیج رسانه است که با ایجاد شورای هماهنگی، زمینه حضور افراد نخبه را برای تولید محتوای روشنگرانه فراهم کند.
رئیس بسیج رسانه آذربایجان شرقی، قرآن را بزرگترین رسانه دانست و خاطر نشان کرد: باید رویکرد رسانه ای خود را اسلامی کرده، رفتار رسانهای خود را با آن انطباق داده و به آن عمل کنیم.
وی با ارائه پیشنهادی، خواستار تشکیل مجتمع رسانهای در استان شد و تصریح کرد: جمع شدن تمام رسانههای استان در این مجتمع با ایجاد مرکز پژوهشها و... باید در برنامه ریزی مدیران دولت و مسئولان رسانهها قرار گیرد تا به رشد روزافزون رسانههای استان کمک شود.
خوش پیمان، با اشاره به اینکه ورود به عرصه رسانه با کمبود امکانات جسارت میخواهد، افزود: باید با روحیه بسیجی کارها را پیش برد.
رئیس بسیج رسانه آذربایجان شرقی، تغییر رویکرد رسانهها به سمت انتشار تحلیل مؤثر، منطقی و منصفانه را برای اثر گذاری در جامعه ضروری دانست و گفت: باید به سمتی حرکت کنیم که در رسانهها فرهنگ تشکر را در کنار نقد، پایه گذاری کرد.
وی در پایان، با اشاره به اینکه اعتماد تشکلهای مطبوعاتی، خبرنگاران و اصحاب رسانه به بسیج رسانه، واقعاً ستودنی است، تصریح کرد: این موضوع نشانگر آن است که خمیر مایه تشکلهای مطبوعاتی ما بسیج است و از این اعتماد نیز باید برای تقویت فضای رسانهای استان استفاده کرد.