وی افزود: همه مسئولان بسیج سلامت کشور بر این باورند که بسیج میتواند یک هماهنگ کننده اصلی در امر توسعه فعالیتهای جهادی و محرومیت زدایی در مناطق محروم کشور باشد به شرط اینکه این فعالیتها باعث ایجاد یک همافزایی در کشور و موجب ارتقاء سطح ملی سلامت و شاخصهای آن در مناطق محروم شود.
معاون امداد و درمان بسیج جامعه پزشکی گفت: برای دسترسی به این هدف عمده که ایجاد همافزایی است، از سوی بسیج جامعه پزشکی، پیشنهاد تشکیل قرارگاه جهادی سلامت به وزیر بهداشت اعلام شد.
قائد امینی ادامه داد: ایجاد بیمارستانهای صحرایی و ثابت همچنین اعزام تیمهای بهداشت و درمان عمومی و تخصصی و اعزام تیمهای تک تخصصی به مناطق و کشورهای محروم و نیازمند به عنوان یکی از وظایف سازمان، چهره خاصی را برای این ارگان ایجاد کرد؛ به گونهای که امروزه فعالیتهای بسیجی جامعه پزشکی به عنوان یک گفتمان در حوزه سلامت برای همه اعضای سلامت در جوامع مختلف شناخته شده و موثر است.
وی خاطر نشان کرد: سالانه بیش از 70 بیمارستان صحرایی و ثابت در مناطقی که بسیار دور افتاده از مرکز یا دارای شرایط ایمنی و مرزی خاص است را در سطح کشور برپا میکنیم و به مردم خدمات مراقبت از سلامت ارائه میدهیم.