خبرهای داغ:
گزارش کامل بسیج از جشنواره مالک اشتر؛

از نگاه ویژه سردار نقدی به پایگاه‌های بسیج تا تعابیر ویژه آیت‌الله موحدی کرمانی درباره بسیجیان

بسیج یعنی همین پایگاه ها و حوزه ها، اولویت در همین پایگاه هاست، چراکه پایگاه های بسیج دژهای استوار انقلاب اسلامی در برابر طوفان های تهاجم فرهنگی، اقتصادی و رسانه ای است.
کد خبر: ۸۵۹۷۱۹۸
|
۳۰ آبان ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۵
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج حاضر در جشنواره مالک اشتر، جشنواره جشنواره مالک اشتر بسیج، صبح امروز با حضور سردار نقدی فرمانده محترم سازمان بسیج مستضعفین، سردار فرجیان زاده معاون هماهنگ کننده، جمعی از نخبگان بسیجی و موفق ترین رده های بسیج سراسر کشور برگزار شد.

فرجیان‎زاده: 110 هزار رده مقاومت در جشنواره مالک اشتر شرکت کردند

سردار فرجیان زاده، معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج مستضعفین در ابتدای این همایش در سخنانی ضمن خیر مقدم به بسیجیان حاضر اظهار داشت: در این جشنواره از میان 110 هزار رده مقاومت، بیش از 800 نفر از نخبگان بسیجی انتخاب شده اند.

وی تصریح کرد: در این جشنواره از همه اقشار بسیج حضور دارند.


پیغام حاج حسین همدانی از بهشت به بسیجیان

وهب همدانی فرزند شهید همدانی در سخنانی در این جشنواره اظهار داشت: شهيد همدانى دو نكته در رابطه با نقش بسيج داشتند.

وی ادامه داد: از نگاه شهید همدانی بسيج دو منبع عظيم دارد، اول نيروى ملت که از اين ظرفيت بايد درست استفاده شود.

همدانی تصریح کرد: امروز جبهه مقاومت نياز به كار فرهنگى دارد تا مردم شبهه اى درباره حضور رزمندگان ما در جبهه سوريه نداشته باشند که در اين قضيه كمتر كار شده است.

فرزند شهید همدانی در ادامه سخنان خود خاطرنشان کرد: هر شهيد مدافع حرم كه مى آيد، به اتفاق مادرم به منزلشان مى رويم؛ اكثر اين شهدا از قشر مستضعف جامعه هستند.

وی در توضیح شرایط برخی از این خانواده های شهدای مدافع حرم بیان داشت: منزل شهيدى بود که سقف خانه شان را با پلاستيك آب بندى كرده بودند، یا شهيد هادى شجاع، تنها ٤ روز بود ازدواج كرده بود؛ غير از بسيج چه چيزى اين حماسه را مى آفريد؟

همدانی در توضیح دومین ویژگی بسیج گفت: منبع بزرگ دوم، گنجينه تمام ناشدنى دفاع مقدس است، به جرات می توان گفت اگر يك فرمانده پايگاه بسيج از خانواده شهداى محلش نداشته باشد فاجعه است! و باید دید که چقدر ياد و حاطره دفاع مقدس در پايگاه ها حفظ مى شود؟

وی در بیان خاطره ای از شهید همدانی گفت: پدرم يك روز به برادرم فرمودند يكى از فرزندان شهدا با من كار دارد اگر نماس گرفت من را بيدار كنيد؛ آن فرزند شهيد ١١:٣٠ شب تماس گرفت و برادرم به احترام اسنراحت پدر، ايشان را بيدار نكردند، صبح كه پدر بيدار شدند و ماجرا را از برادرم شنيدند، به قدرى ناراحت شدند كه تاكنون چنين ناراحتى را در ايشان نديده بوديم! پدر فرمودند که هيچ كار شخصى اى نسبت به خانواده شهدا اولويت ندارد!

فرزند شهید همدانی در پایان در بیان خواسته‎ای معنوى از شهيد همدانى تصریح کرد: پدر فرمودند اگر دوستان برايم يك روز نماز و یک روز روزه به جاى آورند در عالم عقبى جبران خواهم كرد.


تشبیهات ویژه آیت‎الله موحدی کرمانی از بسیجیان
آیت الله موحدی کرمانی در سخنانی در جشنواره مالک اشتر بسیج اظهار داشت: این بسیج است که در هر مقطعنی توانسته موفقیت به دست آورد. 

موحدی کرمانی تصریح کرد: بسیجی می تواند از نظر رتبه نمره حبیب ابن مظاهر را داشته باشد؛ این مبالغه نیست بسیج از دین ذفاع می کند.

دبیر کل جامعه روحانیت مبارز در ادامه تعابیر خود از بسیج و بسیجیان خاطرنشان کرد: شما عزیزان بسیجی که خود را برای دفاع از ارزشها آماده کرده اید در صف ائمه معصومین هستید و این مبالغه نیست. 

وی گفت: قرآن می‌گوید اگر دفاع نباشد طاغوت ها پیشروی می کنند و به جایی می رسد که اثری از خدا، مسجد و عبادت وجود نداشته باشد.

این استاد شاخص حوزه با اشاره به مساله امر به معروف و نهی از منکر تاکید کرد: اگر این اصل مهم از جامعه برود، ولایت الهی هم می رود؛ اگر بخواهیم انقلاب باقی بماند، بسیج باید این جابگاه را حفظ کند.

دبیر کل جامعه روحانیت مبارز با اشاره به نقش حیاتی ولایت در جامعه ایمانی بیان داشت: وقتی گمراهی زیاد است، تنها کسانی نجات می یابند که کنار ولایت هستند و در زمان حاضر شما بسیجیان نشان دادید که تابع ولایت هستید.

وی در توضیح ویژگی ولایت مداری بسیجیان گفت: شما اطاعت از ولی فقیه می کنید؛ نه تنها مطیع اوامر ایشان هستید بلکه وقتی می دانید مقام ولایت از مساله ای خوشحال می شوند و رضایت دارند هم انجام می دهید.

"شما بسیجیان قدر خود را بدانید، شما متمسک به حجت هستید و در قیامت سربلند هستید که طبق نظر حجت خدا عمل کردید"

خطیب جمعه تهران ادامه داد: بسیجی باید عالم به زمان باشد و بداند امروز انقلاب به چه مساله ای نیاز دارد؛ باید بداند امروز دشمن چه توطئه ای دارد و چگونه می خواهد ضربه بزند.

هشدار نسبت به 2 انتخابات پیش‎رو
موحدی کرمانی با اشاره به انتخابات مجلسین خبرگان و شورای اسلامی تصریح کرد: دشمن برای این دو انتخابات برنامه دارد؛ بسیجیان حواسشان جمع باشد نکند مجلسی مانند مجلس ششم بر سر کار بیاید که خون به دل رهبر انقلاب کردند.

وی ادامه داد: شما بسیجی ها باید مردم را آگاه کنید؛ انتخابات خبرگان از انتخابات مجلس شورای اسلامی هم مهم تر است و بسیج باید جریان ها را خوب بشناسد و به مردم معرفی کند.

پایگاه های بسیج دژهای استوار انقلاب اسلامی است
 سردار محمدرضا نقدی رئیس سازمان بسیج مستضعفین پیش از ظهر امروز در جشنواره مالک اشتر بسیج طی سخنانی ضمن تبریک هفته بسیج اظهار داشت: از همه تلاش ها و زحمات بسیجیان تشکر می کنم؛ اینجا برای من یک کلاس درس بزرگ است، من شاگردم و شما معلم؛ اینجا فداکاری و خلاقیت را از شما یاد می گیرم. 

رئیس سازمان بسیج مستضعفین ادامه داد: بسیج یعنی همین پایگاه ها و حوزه ها، اولویت در همین پایگاه هاست، چراکه پایگاه های بسیج دژهای استوار انقلاب اسلامی در برابر طوفان های تهاجم فرهنگی، اقتصادی و رسانه ای است. 

نقدی در تشریح نقش بسیج در دفاع مقدس خاطرنشان کرد: وقتی به دفاع مقدس نگاه می کنیم، متوجه می شویم که بسیج چه عظمتی را خلق کرد و چه کار بزرگی در برابر تهاجم اقتصادی دشمن انجام داد.

وی به مساله نفوذ اشاره و خاطرنشان کرد: اکنون دوره بصیرت است، یعنی باید جلوی نفوذ دشمن را بگیریم، آمریکا می خواهد مردم باور کنند که اگر معیشت، اقتصاد و زندگی بهتر می خواهید باید با آمریکا سازش کنند و این یک دروغ بسیار بزرگ است.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین ادامه داد: ما 50 سال با آمریکا دوست بودیم، اکثریت جامعه ما بیسواد بودند و نتوانستیم پیشرفت کنیم؛ روزی 6 میلیون بشکه نفت از ما می برند و در فقر و فلاکت بودیم، اما اکنون 30 سال است با آمریکا قهریم اما ماهواره به هوا می فرستیم، اتم کشف کردیم، موشک می سازیم، رادار می سازیم و بیش از 10 هزار استاد نخبه داریم.

نقدی گفت: در گذشته حتی پزشک از بنگلادش می‌آوردیم اما امروز از 50 کشور برای درمان به ایران می آیند.

وی با اشاره به لزوم اصلاح نگاه اقتصادی در کشور بیان داشت: اقتصاد و سرمایه، فرمول اقتصادی دارد نه فرمول سیاسی، مشکل ما اینست که فرمول اقتصادی صحیح نداریم و این طور نیست که ما به آمریکا باج بدهیم تا برای ما سرمایه بیاورد؛ هرکسی که سرمایه بیاورد دنبال سود است.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: ما ظرف 20 سال به ماهواره‌بر و فن‌آوری دست پیدا کردیم در صورتی که کشورهای غربی فن‌آوری های دست اول خود را در اختیار ما نمی‌گذارند تا ما از آنها عقب تر باشیم.

نقدی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وظیفه و نقش بسیج در آگاهی بخشی عمومی تاکید کرد: پایگاه های بسجی باید به مردم بصیرت داده و مشکلات را حل کنند و کانون خدمت رسانی به مردم باشند.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین در پایان گفت: جهاد سازندگی باید از همین محله های خود خدمت رسانی را شروع کند و اگر محله ای، پایگاه بسیج ندارد باید در آنجا پایگاه بسیج احداث شود.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار