۱۳ / تير / ۱۴۰۴ - 04 July 2025
14:29
کد خبر : 8600549
۱۱:۵۳

۱۳۹۴/۰۹/۰۵
سرلشکر صفوی مطرح کرد:

توانمندی‌های بسیج معمای بزرگ و غیرقابل حل آمریکا و صهیونیست است

سرلشکر صفوی گفت: ماهیت و توانمند‌ی‌های مختلف بسیج برای آمریکایی‌ها و رژیم صهیونیستی تبدیل به معمایی بزرگ و غیرقابل حل شده است.

به گزارشخبرگزاری بسیج از اصفهان، سرلشکر سید یحیی رحیم صفوی صبح امروز در جمع بزرگ بسیجیان اصفهان در میدان امام علی(ع) اصفهان با گرامیداشت هفته بسیج اظهار داشت: در ابتدای صحبتم سلام مقام معظم رهبری و فرماندهی معظم کل قوا را به تک تک شما برادارن و خواهران بسیجی می رسانم.

وی افزود: فرمان تشکیل بسیج مستضعفین در 5 آذر توسط امام راحل بیانگر آینده نگری ایشان به حوادث و رخدادهای پیش روی انقلاب اسلامی بود.

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا تصریح کرد: در چالش‌های 3 دهه اخیر، اگر بسیجیان نبودند، سرنوشت این انقلاب مشخص نبود.

وی بیان کرد: بسیجیان و پاسداران استان اصفهان طی 36 سال گذشته در آزادی سنندج و کردستان و هشت سال دفاع مقدس و صحنه‌های انقلابی بعد از آن کارنامه درخشانی از افتخارات را از خود نشان دادند و استان اصفهان را به قطب قدرت دفاعی و امنیتی ایران اسلامی تبدیل کرده است.

سرلشکر صفوی با بیان اینکه هفته بسیج نماد همبستگی و ملت و وفاق اقشار مختلف ایران برای رسیدن به اهداف و آرمان‌های انقلاب است، بیان کرد: نیروها و تفکر بسیجی از مهمترین ارکان نظام در برابر انواع تهدیدات خارجی و تضمین کننده امنیت و آرامش مردم در سراسر کشور است.

وی با اشاره به ماهیت و توانمندی‌های بسیج گفت:ماهیت و توانمند‌ی‌های مختلف بسیج برای آمریکایی‌ها و رژیم صهیونیستی تبدیل به معمایی بزرگ و غیرقابل حل شده است، به‌صورتی‌که تمامی محاسبات آن‌ها را برای تسلط بر ملت ایران خنثی کرده است.

سرلشکر صفوی در ادامه با تحلیل شرایط سیاسی و امنیتی منطقه، گفت:در این جنگ خانمان‌سوز، فقطدر سوریه 250 هزار نفر کشته شده‌اند و جمعیت 9میلیون نفری از سوریه و عراق آواره شده‌اند و برخی به خارج از شهر‌ها و برخی‌ها به شهرهای امن مانند بغداد و دمشق پناه آورده و زیر چادر با وضعیت اسف باری زندگی می‌کنند.

وی ادامه داد: در این جنگ ناعادلانه دو جبهه وجود دارد. در یک جبهه به رهبری آمریکا و رژیم صهیونیستی، عربستان، ترکیه و اردن و در جبهه دیگر به رهبری ایران، روسیه، عراق، سوریه و حزب‌الله لبنان قرار دارند.

دستیار و مشاور عالی مقام معظم رهبری با اشاره به هدف قرار داده‌شدن هواپیمای نظامی روسیه توسط ارتش ترکیه اظهار داشت:حادثه اخیر و زدن هواپیمای سوخو 24 روسیه در فضای سوریه، اگر چه یک حادثه تاکتیکی است ولیکن تبعات استراتژیکی پیدا خواهد کرد و مطمئناً در این حادثه ترکیه ضرر خواهد کرد، چراکه علاوه بر کمک پنج‌ساله به تروریست‌های اجاره‌ای و ایجاد نا‌امنی در سوریه و عراق، در این حادثه مرتکب اشتباه استراتژیک شده است و قطعاً این موضوعات برای ترکیه هزینه بالایی در پی خواهد داشت.

وی همچنین در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به رمز اثرگذاری و ماندگاری بسیج گفت:رمز موفقیت و ماندگاری و اثرگذاری بسیج، قدرت انعطاف‌پذیری آن متناسب با نیازمندی‌های انقلاب و کشور و حضور در عرصه‌های سازندگی، علمی، فرهنگی و دفاعی و امنیتی است.

سرلشکر صفوی با اشاره به انتظارات از بسیج خاطرنشان کرد:از بسیج انتظار می‌رود تا در جلوگیری از انحرافات در جامعه با به‌کارگیری ظرفیت عظیم خود در حوزه‌های هنری، فرهنگی و اجتماعی پیشگام باشد ودر محیط‌های کاری مانند مدرسه و دانشگاه و در محلات و روستا‌ها و کارخانجات، نقش آفرینی فرهنگی کند.

انتهای پیام/ 63042 /



گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید