۱۷ / تير / ۱۴۰۴ - 08 July 2025
16:45
کد خبر : 8602171
۱۱:۳۵

۱۳۹۴/۰۹/۰۸
معاون بهداشت درمان نیروی انتظامی خبر داد؛

تعبیه اتاقک‌های ناجا در مناطق مرزی جهت استراحت زوار حسینی

معاون بهداشت درمان نیروی انتظامی گفت: زائران برای عبور از مرز، یا معطلی برای اخذ ویزا و پاسپورت دچار خستگی و مشکلاتی می‌شوند، که به این منظور اتاقک‌هایی برای این عزیزان در نظر گرفته‌ایم تا آرامش و سلامت روانی این عزیزان حفظ شود.
به گزارش خبرگزاری بسیج، دکتر سید محمدرضا سیداحمدیان، به حضور ناجا در سه نقطه مرزی کشور اشاره کرد و گفت: در سه نقطه مرزی مهران و چذابه و شلمچه کارکنان نیروی انتظامی در بخش پلیس مرزی و پلیس انتظامی و یگان ویژه حضور دارند و طبیعتاً هر کجا که کارکنان ناجا باشند معاونت ناجا هم باید برای پشتیبانی سلامت کارکنان حضور داشته باشد که در کنار خدمت‌رسانی به کارکنان به مردم هم خدمت‌رسانی می‌شود.

احمدیان، تصریح کرد: من در بازدیدی که از این سه مرز داشتم وضعیت بهداشتی را از دید کارکنان و دید مردم سنجیدیم و یکسری مشکلات در این نقاط بررسی و برطرف شد.

وی ادامه داد: چند پیشنهاد دیگری هم داشتیم که البته به سازمان‌های دیگر مربوط می‌شد؛ همچنین زائران برای عبور از مرز، یا معطلی برای اخذ ویزا و پاسپورت دچار خستگی و مشکلاتی می‌شوند، که به این منظور اتاقک‌هایی برای این عزیزان در نظر گرفته‌ایم تا آرامش و سلامت روانی این عزیزان حفظ شود.

معاون بهداشت درمان نیروی انتظامی خدمات رسانی ناجا به زائران را فقط منحصر به ورود زائران به سرزمین عتبات ندانست و خاطرنشان کرد: خدمت‌رسانی به زائران فقط انحصار به رفتن آنها به عتبات نیست و تدابیری اندیشیده‌ایم که در برگشت از سفر معنوی هم اقداماتی بیشتر از قبل انجام دهیم، و مسائلی مثل خستگی راه و بیماری‌هایی که در مکان‌های زیارتی شیوع دارد را تحت کنترل خود قرار دهیم.

وی با بیان اینکه در صورت لزوم نیروهای بیشتری به مناطق مرزی اعزام می‌کنیم، افزود: در نقاط مرزی مدنظر، نیروهای ما حضور دارند و بر حسب مورد هر چقدر که به روز اربعین نزدیک می‌شویم در نظر داریم که تعداد نیرو‌ها را بیشتر کنیم و در صورت لزوم اگر مشکلی رخ دهد از نیرو‌های استانی پشتیبانی کننده استفاده می‌کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید