
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج در آذربایجان شرقی، حجت الاسلام رجب احمدی افزود: برپایی یادواره ها علاوه بر زنده نگهداشتن یاد و نام شهدا، موجب ترویج آرمان های آن ها در میان نسل جوان می شود تا بدانند آرامش و امنیت امروز جامعه، مرهون خون شهیدان، جانفشانی ایثارگران و جانبازان دوران دفاع مقدس است.
وی اظهار کرد: مردم و مسئولان زمانی می توانند موثر باشند که به عنوان سرباز واقعی در رکاب رهبری بوده و در همه عرصه ها از دستاوردهای انقلاب اسلامی، آرمان های امام و شهدا پاسداری کنند.
حجت الاسلام احمدی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به نقش بسیج در دوران انقلاب اسلامی افزود: بسیج تاکنون نقش کلیدی در برهه های حساس در پیش روی انفلاب ایفا کرده است.
وی در ادامه به نفوذ دشمن اشاره و بیان کرد: دشمن از راه های مختلف وارد این عرصه شده است و در این مدت رهبر فرزانه انقلاب چندین بار این کلمه را تکرار کرده که این یک هشدار جدی است.
مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه جلفا ادامه داد: نفوذ به معنای آن است که طوری بر مغز و رفتار مردم کار کنند تا آنچه را که می خواهند در داخل شکل بگیرد بنابراین در موقعیت حساسی قرار گرفتیم و باید با تفکر بسیجی مانع از نفوذ شویم.
یادواره شهدای حوزه سیه رود با حضور روحانیون، فرماندهان نظامی و انتظامی، بسیجیان و اقشار مختلف مردم در جوار بارگاه امامزاده سید محمد آقا روستای نوجه مهر برگزار شد.