۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
14:23
کد خبر : 8605413
۲۱:۱۷

۱۳۹۴/۰۹/۱۹
شهردار منطقه 6کلان شهر تبریز:

مشکلات اهالی قراملک با اولویت بندی حل می شود

خبرگزاری بسیج: شهردار منطقه 6تبریز در نشست مشترک با شورای محله قراملک با بیان اینکه حل یکباره مشکل و اصلاح یک شبه اوضاع در هیچ جای دنیا امکان پذیر نیست گفت: مشکلات محله قراملک باید به مرور زمان و با اولویت بندی مطرح و رفع شود .

به گزارش خبرگزاری بسیج در آذربایجان شرقی به نقل روابط عمومی شهرداری منطقه 6 تبریز، سیاوش مکانی با بیان اینکه فعالیت های خدمات شهری در محله قراملک تقویت می شود، افزود: آسفالت و لکه گیری های ضروری و همسطح سازی مسیر خط کشی عابر پیاده در اولویت رسیدگی قرار خواهد گرفت.
مکانی خاطرنشان کرد: بخشی از خواسته های اهالی که طبق بودجه است انجام می شود، ولی برخی موارد مثل نوسازی و ترمیم مدارس، مساجد و ... که خارج از وظایف شهرداری است امکان اجرایی شدن ندارد.
وی ادامه داد: مواردی نیز خارج از بودجه مطرح شده ولی چون طرحی فرا منطقه ای است همچون طرح ایپک یولی، مورد اهتمام ویژه قرار دارد.


شهردار منطقه 6 کلان شهر تبریز، تاکید کرد: اعتبار مورد نیاز برای اینگونه موارد که اهمیت اقتصادی و اجتماعی دارد با حمایت های شهرداری و شورای اسلامی کلانشهر تبریز و همچنین مسئولان ارشد استانی از محل منابع استانی یا بودجه شهرداری مرکز حل می شود.
در این نشست برخی از مشکلات اهالی محله قراملک توسط شورای محله ای از جمله درخواست های فرهنگی چون زمینه سازی و همکاری برای انتخاب شهردار مدرسه، ساخت و تجهیز فرهنگسراها و... مطرح و بررسی شد.
در این نشست همچنین، نمایندگان شورای محله قراملک ضمن قدردانی از همدلی و همکاری های مدیریت شهری و پرسنل شهرداری منطقه 6تبریز از کاهش مراجعه شهروندان و اهالی این محله به شهرداری با تشکیل شورای محله خبر دادند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید