به گزارش خبرگزاری بسیج، صبح امروز همزمان با ششمین روز هفته وقف مدیران و کارکنان سازمان اوقاف و امور خیریه با حضور در مرقد بنیانگذار کبیر انقلاب با آرمانهای امام راحل تجدید میثاق کردند.
این مراسم از ساعت 9:30 دقیقه صبح امروز با اهدای تاج گل به ساحت مقدس امام خمینی(ره) برگزار شد و همچنین مدیران و کارکنان سازمان اوقاف و امور خیریه در مرقد مطهر امام راحل به قرائت زیارت عاشورا نیز پرداختند.
هفته وقف از چهارشنبه هفته گذشته آغاز و فردا پایان مییابد.
روز اول هفته وقف به نام «وقف، همدلی و همزبانی»، 19 آذرماه، مصادف با رحلت حضرت رسول(ص) و شهادت امام حسن(ع) به نام «وقف، قرآن، سنت نبوی، سیره ائمه اطهار (ع)» 20 آذرماه، به نام «وقف، نهاد ممتاز دینی، اجرای امینانه نیات واقفین»، 21 آذرماه، مصادف با شهادت امام رضا(ع) به نام «وقف، تجلی مؤدت اهل بیت(ع) با تکریم امامزادگان»، 22 آذرماه، مصادف با آغاز ربیعالاول و هجرت حضرت رسول(ص) از مکه به مدینه به نام «وقف، علم و فناوری و نقش حوزه و دانشگاه»، 23 آذرماه، به نام «وقف، بانوان و مشارکتهای مردمی» و 24 آذرماه، به نام «وقف، بهرهوری موقوفات و اقتصاد مقاومتی» نامگذاری شده است.