۰۲ / مرداد / ۱۴۰۴ - 24 July 2025
01:30
کد خبر : 8607960
۱۹:۴۵

۱۳۹۴/۰۹/۲۶
امام جمعه نهاوند:

ولایت‌مدار و کارآمد بودن از از ویژگی‌های اصلح است

امام جمعه شهرستان نهاوند با اشاره به انتخابات گفت: ولایت‌مدار بودن، تخصص و کارآمد بودن بیشتر و بی تفاوت نبودن به فتنه‌های گذشته و نداشتن سوء سابقه از ویژگی‌های اصلح است.

به گزارش خبرگزاری بسیج از نهاوند، حجت‌الاسلام عباسعلی مغیثی امروز در نشست عاشقان ولایت در کانون فرهنگی سپاه ناحیه نهاوند با اشاره به انتخابات پیش‌رو اظهار داشت: حضور مردم در انتخابات شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری باید حداکثری باشد و انتخاب اصلحی از بین نمایندگان داشته باشند.

وی با اشاره به ویژگی‌های فرد اصلح افزود: ولایت‌مدار بودن، تخصص و کارآمد بودن بیشتر و بی تفاوت نبودن به فتنههای گذشته و نداشتن سوء سابقه از ویژگی‌های اصلح است.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه نهاوند نیز با اشاره به ابزارهای شیطان بیان داشت: ابزارهای شیطان نکاتی است که باعث فساد و دوری از خدا می‌شود.

حجت الاسلام شیرزادی تصریح کرد: شراب‌خواری، خلوت با نامحرم و قمار انسان را از یاد خدا دور و به فساد می کشاند.

وی در ادامه افزود: نگاه به نامحرم تیری است که از شیطان به سمت انسان پرتاب می‌شود.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه نهاوند با اشاره به سخنان رهبرمعظم انقلاب بیان داشت: یکی از راه های رخنه در انسان از طریق شهوت ومال و ثروت است که رهبر معظم انقلاب در این چند مدت کوتاه تاکید بسیاری دارند که دشمنان از طریق این دو راه می‌توانند به انقلاب ضربه‌ بزنند.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
یادداشت
x

عضو کانال روبیکا ما شوید