به گزارش خبرگزاری بسیج، چند هفته پس از حادثه حمله ارتش نیجریه به حسینیه شیعیان نیجریه در شهر زاریا و کشته شدن تعداد نامعلومی از شیعیان این کشور و دستگیری شیخ زکزاکی، رهبر شیعیان نیجریه، رئیسجمهور این کشور آفریقایی از تماس تلفنی «حسن روحانی» رئیسجمهور با خوش خبر داده است.
بر اساس اعلام دولت نیجریه، «محمد بوهاری» گفته که رئیس جمهور ایران در خصوص حمله ارتش به شیعیان نیجریه با وی صحبت کرده و بوهاری در پاسخ گفته که «کشورم نظام تحقیق خود را دارد.»
شیعیان نیجریه در اولین روز از ماه ربیعالاول که ماه قمری تولد پیامبر اسلام است، در حسینیه شهر زاریا گرد هم آمده بودند تا مراسم جشنی برپاکنند ولی ارتش آمد و با به رگبار بستن آنها، تعداد نامعومی از آنان را کشت.
شیخ «ابراهیم زکزاکی» رهبر شیعیان نیجریه هم در این حادثه در برابر گلوله قرار گرفت و تصاویری از رفتار نامناسب نظامیان با وی در شبکههای اجتماعی منتشر شد؛ هنوز خبری قطعی از وضعیت سلامتی شیخ زکزاکی در دست نیست.