به گزارش خبرگزاری بسیج گلستان؛ فرمانده سپاه ناحیه علی آباد کتول انقلاب ما را انقلاب اسلامی و اعتقاد ما را اعتقاد اسلامی عنوان کرد و افزود: به اثبات رساندن ولایت فقیه به عنوان رکن اصلی انقلاب اسلامی، بصیرت و اعتقاد اسلامی و وحدت و یکپارچگی بین شیعه و سنی را از پیامدهای فتنه 9 دی می توان برشمرد.
وی به صدا در آمدن زنگ بیداری در جهان اسلام را پیامدی دیگر از فتنه 88 دانست و عنوان کرد: تمامی محاسبات دشمنان داخلی و خارجی که می خواستند وحدت و اسلام را از ما بگیرند به هم خورد.
سرهنگ بیات کوهسار همراه با کاروان وحدت حوزه حضرت معصومه (س) در جمع بسیجیان روستای اودک دوجی با بیان آن که اسلام هیچ طایفه و رنگ پوستی را برتر نمی داند و ملاک تنها تقوای الهی است خاطر نشان کرد: دشمنان تلاش می کنند که اسلام واقعی را نابود کنند و اسلام داعشی بوجود آورند تا روح اسلام را تیره و تار کنند.
وی در پایان این برنامه که به مناسبت هفته وحدت برگزار شد با بیان آن که در اسلام ناب محمدی همگی برادر هستیم اذعان داشت: در سال 88 دشمنان، اسلام سازی کردند و خواستند که آن را در برابر اسلام ما قرار دهند اما موفق نشدند لذا باید بیدار و هوشیار باشیم.