بسیج: شغل اصلی شما چیست؟
موسوی: رانندهام و در خط بازار به طالقانی مشغول هستم و نورافشانی مراسمات ملی مذهبی در شهرستان را نیز انجام میدهم.
بسیج: چند سال است که به رانندگی مشغول شدهاید؟
موسوی: هفت سال وارد این عرصه شدم.
بسیج: در خصوص اقدام فرهنگی خود توضیح بفرمایید.
موسوی: در رادیو اعلام شد که سرانه مطالعه در ایران 2 دقیقه است و من به این فکر افتادم که یک کار فرهنگی انجام دهم و در آن زمان نیز روزنامه غربی پیامبر گرامی اسلام (ص) را مورد اهانت قرار داده بود و جرقهای در ذهنم زده شد تا ابتدا کتابی را در تاکسی خود قرار دهم و این کار با کتابی به عنوان تعالیم آل محمد(ص) آغاز شد.
در ماه محرم و صفر نیز با توجه به مضامین این روزها کتابهایی مانند «آشنای غریب» و «نشانههای ظهور» را در تاکسی خود میگذاشتم و بعد از محرم و صفر نیز از کتابهایی با موضوعات پندآموز و طنز استفاده کردم.
بسیج: کتابها را با هزینه خود تهیه میکنید؟
موسوی: هزینه این کتابها را خود پرداخت میکنم تا این فرهنگ در جامعه نهادینه شود که مطالعه بهترین تجربه است و با این کار شاید بتوانم در طول مسیر کتاب را جایگزین گوشی تلفن همراه کنم.
بسیج: چه مدتی است این کار را انجام میدهید؟
موسوی: حدود 9 ماه است که با استقبال خوبی نیز در تاکسی مواجه شده است.
بسیج: در این مدت خاطرهای از این کار دارید؟
موسوی: بله؛ روزی یک خانم سوار تاکسی شد و در طول مسیر شروع به خواندن کتاب کرد و در انتهای مسیر از من خواست تا کتاب را ببرد و بعد از مطالعه کتاب را بعد از 4 روز تحویل تاکسیرانی دادند و در کتاب نامهای گذاشته بودند که من قصدم مطالعه کتاب بوده است.
بسیج: خودتان نیز به مطالعه علاقه دارید؟
موسوی: میانگین حداقل 40 دقیقه کتاب میخوانم و به کتابهای مذهبی علاقه زیادی دارم و کتابهایی را که در پشت صندلی میگذارم قبلاً خودم به طور کامل خواندهام و از تاکسیرانی و شغلم راضی هستم.
بسیج: سخنی یا درخواستی با مسئولان دارید؟
موسوی: امیدوارم مسئولین بتوانند فرهنگ کتابخوانی در جامعه را رواج دهند.
شما میتوانید نرمافزارهای گوشی را به راحتی و رایگان دانلود کنید و کتابها را باید به قیمت بالا خریداری کنیم و مسئولین باید برای این مسئله فکری بکنند.
انتهای پیام/